Hebt u iets om te verkopen?

Signed First Edition The Sushi Experience by Hiroko Shimbo Dust Jacket 2006

Objectstaat:
Heel goed
Prijs:
US $20,00
OngeveerEUR 18,57
Verzendkosten:
US $5,00 (ongeveer EUR 4,64) Voordelige verzending. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Scottsdale, Arizona, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 18 jun en ma, 24 jun tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:165886674436

Specificaties

Objectstaat
Heel goed: Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat ...
Type
Cookbook
Signed By
Signed By The Author
Signed
Yes
Narrative Type
Nonfiction
Features
Dust Jacket
Country/Region of Manufacture
United States
Edition
First Edition
ISBN
9781400042081
Book Title
Sushi Experience
Item Length
10.2 in
Publisher
Knopf Doubleday Publishing Group
Publication Year
2006
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1 in
Author
Hiroko Shimbo
Genre
Cooking
Topic
Regional & Ethnic / Japanese, Specific Ingredients / Seafood, Methods / General
Item Width
8.4 in
Item Weight
45.3 Oz
Number of Pages
304 Pages

Over dit product

Product Information

From Hiroko Shimbo, the well-known and widely admired authority on Japanese food, here is the most comprehensive, engaging, and instructive book that has ever been written on the fascinating world of sushi the delights of eating it, preparing it, and savoring it in its many forms. Shimbo introduces you first to the history of sushi (it started out as a way of preserving fish) and shows how it has evolved into the phenomenon it is today, relished by food lovers the world over. She then takes you into a typical sushi bar guiding you in all aspects of the experience, from the ordering of sushi and the etiquette of eating it to the appropriate exchange with your sushi chef all in Japanese, of course (you can tear off this sheet and the one on the back flap to tuck into your pocket so you ll have these valuable tips with you the next time you visit a sushi bar). For the home cook there are step-by-step illustrated instructions on how to make sushi rice properly and how to shape the rice around a variety of delicious fillings (primarily of cooked and preserved fish and seafood, omelets, vegetables, and seasonings). There are sauces and accompaniments to complement the sushi meal. A new world will open up as you discover sushi pouches, tossed and arranged sushi salads, sushi for the lunch box, and sushi dolls to make with your children. Now, along with the professional chef, you are ready to tackle raw fish and seafood, and Shimbo gives you all the tools what fish to buy, how to be sure that is safe to eat raw, and how to slice it expertly. It s all here in this all-encompassing, gloriously illustrated book, along with stories about fishermen, knife makers, tea growers, wasabi farmers, and sake brewers, to inspire American cooks to create, and enjoy, our own perfect sushi."

Product Identifiers

Publisher
Knopf Doubleday Publishing Group
ISBN-10
1400042089
ISBN-13
9781400042081
eBay Product ID (ePID)
52624360

Product Key Features

Book Title
Sushi Experience
Author
Hiroko Shimbo
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / Japanese, Specific Ingredients / Seafood, Methods / General
Publication Year
2006
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
304 Pages

Dimensions

Item Length
10.2 in
Item Height
1 in
Item Width
8.4 in
Item Weight
45.3 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx747.S528 2006
Photographed by
Smith, Jim
Copyright Date
2006
Target Audience
Trade
Lccn
2006-041028
Dewey Decimal
641.6/92
Dewey Edition
22

Objectbeschrijving van de verkoper

Black Mountain Books and More

Black Mountain Books and More

99% positieve feedback
4,1K objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
4.8
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (2.017)

g***a (583)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Perfect
l***l (25)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent seller! Fast shipping and product exactly as described.
m***t (1104)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
great seller - five stars