Deze aanbieding is verkocht op di, 4 jun om 11:49 PM.
Hebt u iets om te verkopen?

Bread : A Baker's Book of Techniques and Recipes by Jeffrey Hamelman (2004,...

Objectstaat:
Vrijwel nieuw
Verkocht voor:
US $25,00
OngeveerEUR 23,40
Beste voorstel geaccepteerd
Dit object is aangeboden met de verkoopvorm Vaste prijs en met de optie Beste voorstel. De verkoper heeft een beste voorstel geaccepteerd.
Verzendkosten:
US $4,87 (ongeveer EUR 4,56) Voordelige verzending. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Redondo Beach, California, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen za, 29 jun en vr, 5 jul tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:156190783640

Specificaties

Objectstaat
Vrijwel nieuw: Een boek dat er als nieuw uitziet, maar al wel is gelezen. De kaft is niet zichtbaar ...
ISBN
9780471168577
Book Title
Bread : a Baker's Book of Techniques and Recipes
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Item Length
9.4 in
Publication Year
2004
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
1.4 in
Author
Jeffrey Hamelman
Genre
Cooking
Topic
General, Courses & Dishes / Bread, Methods / Baking
Item Weight
0 Oz
Item Width
7.9 in
Number of Pages
432 Pages

Over dit product

Product Information

"It was a most agreeable surprise to find that such a book exists in English, and I find it most difficult to adequately express the joy that this has brought me. I see something of myself in these pages, and often, a better version of myself. I can only hope that those whose mission it is to make good bread seize the opportunity to read Jeffrey Hamelman's book, heed his advice, and adopt his methods with due care and respect." -Raymond Calvel "With this work, Jeffrey Hamelman will increase professional bakers' knowledge and savoir faire. Its approach to research and quality is a revelation. The book combines technique with quality, and I am convinced that it will become a benchmark reference work on artisanal baking." -Christian Vabret "What a wonderful book! It's sure to become the definitive guide for professional and home bakers alike. Jeffrey Hamelman's voice as a seasoned baker and teacher makes the technical information clear and easy to understand." -Amy Scherber owner of Amy's Bread, New York City "Bravo to Jeffrey Hamelman! Bread: A Baker's Book of Techniques and recipes is the new classic for serious home bakers and professionals. Jeffrey has melded accurate and detailed technical information and a comprehensive array of artisan bread formulas with short essays that capture his passion and appreciation for his craft. Chiho Kaneko's exquisite line drawings complete the book, bringing to the pages a sense of handcraft and the simple beauty of Jeffrey's breads." -Maggie Glezer

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0471168572
ISBN-13
9780471168577
eBay Product ID (ePID)
6031447

Product Key Features

Book Title
Bread : a Baker's Book of Techniques and Recipes
Number of Pages
432 Pages
Language
English
Publication Year
2004
Topic
General, Courses & Dishes / Bread, Methods / Baking
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Jeffrey Hamelman
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.4 in
Item Weight
0 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
7.9 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
Dewey Edition
23
Reviews
"...comprehensive illustrated manual..." ( Food Science & Technology Abstracts , Vol 37 (7) 2005) "I am convinced that I found my bread making bible here." (Valentinas Kochbuch, Sept 2011)
Lccn
2003-022086
Dewey Decimal
641.81/5
Lc Classification Number
Tx769.H235 2004
Table of Content
Recipes.Acknowledgments.Foreword by Raymond Calvel.Preface.PART ONE: INGREDIENTS AND TECHNIQUES.1. The Bread-Making Process from Mixing through Baking.2. Ingredients and their Function.3. Hand Techniques.PART TWO: FORMULAS AND DECORATIVE BREADS.4. Breads Made with Yeasted Pre-Ferments.5. Levain Breads.6. Sourdough Rye Breads.7. Straight Doughs.8. Miscellaneous Breads.9. Braiding Techniques.10. Decorative and Display Projects.Appendix.Developing and Perpetuating a Sourdough Culture.Rheological Testing and Analysis of Flour.Flour Additives.Baker's Percentage.Desired Dough Temperature.Computing Batch Cost.Useful Conversions and Equivalencies.Sample Proofing Schedule.Epilogue.Glossary.Bibliography.Index.About the Author.
Copyright Date
2004

Objectbeschrijving van de verkoper

amorg6546

amorg6546

100% positieve feedback
89 objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.8
Redelijke verzendkosten
4.7
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.8
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (29)

o***1 (121)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
As described. Nicely packed
2***d (50)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great transaction. Cleaned the item pretty easily, great deal
b***m (480)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Just as described.