Hebt u iets om te verkopen?

Chocolates and Confections: Formula, Theory, and Technique for the Artisan C...

Objectstaat:
Goed
Prijs:
US $26,02
OngeveerEUR 24,03
Verzendkosten:
Gratis Voordelige verzending. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: El Dorado, Kansas, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 31 mei en wo, 5 jun tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:156168858214
Laatst bijgewerkt op 23 mei 2024 18:08:13 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed: Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd ...
Release Year
2007
ISBN
9780764588440
Book Title
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Item Length
11.1in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Publication Year
2007
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.3in
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff, Peter P. Greweling
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Item Width
8.9in
Item Weight
0.1 Oz
Number of Pages
400 Pages

Over dit product

Product Information

Chocolate and candy making today is undergoing a renaissance in public awareness and status. This comprehensive book combines artisan confectionery techniques with accessible explanations of the theory and science as well as formulas for use in production. Fundamental information for the confectioner includes ingredient function and use, chocolate processing, and artisan production techniques. The book contains 140 formulas and variations for beautiful confections, including dairy-based centers, crystalline and noncrystalline sugar confectionery, jellies, and nut center and aerated confections.

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0764588443
ISBN-13
9780764588440
eBay Product ID (ePID)
52324665

Product Key Features

Book Title
Chocolates and Confections : Formula, Theory, and Technique for the Artisan Confectioner
Author
Culinary Institute of America (Cia) Staff, Peter P. Greweling
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Publication Year
2007
Genre
Cooking
Number of Pages
400 Pages

Dimensions

Item Length
11.1in
Item Height
1.3in
Item Width
8.9in
Item Weight
0.1 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx791.G786 2006
Table of Content
Acknowledgments.Introduction.Confectionery Ingredients and Equipment.Cacao and Chocolate.Packaging and Storage.Fundamental Techniques.Cream Ganache.Butter Ganache.Noncrystalline Sugar Confections.Crystalline Sugar Confections.Jellies.Aerated Confections.Nut Centers.Appendix.Glossary.References.Index.
Copyright Date
2007
Lccn
2006-004538
Dewey Decimal
641.3/374
Intended Audience
Trade
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Objectbeschrijving van de verkoper

Reliant Bookstore

Reliant Bookstore

99,2% positieve feedback
101K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (25.275)

e***l (3345)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thanks!
0***m (215)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
A+
w***l (60)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Well packaged for travel