|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

Running a Restaurant For Dummies by Michael Garvey (English) Paperback Book

Objectstaat:
Nieuw
3 beschikbaar
Prijs:
AU $41,62
OngeveerEUR 25,61
Verzendkosten:
AU $18,51 (ongeveer EUR 11,39) International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days). Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Melbourne, Australië
Levering:
Geschatte levering tussen di, 25 jun en vr, 5 jul tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:145776642526
Laatst bijgewerkt op 15 mei 2024 14:57:39 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN-13
9781119605454
Book Title
Running a Restaurant For Dummies
ISBN
9781119605454
Subject Area
Hotel Management
Publication Name
Running a Restaurant for Dummies
Publisher
John Wiley & Sons Inc
Subject
Business
Publication Year
2019
Type
Textbook
Format
Paperback
Language
English
Item Height
236mm
Author
Andrew G. Dismore, Michael Garvey, Heather Dismore
Item Width
186mm
Item Weight
720g
Number of Pages
400 Pages

Over dit product

Product Information

The easy way to successfully run a profitable restaurant Millions of Americans dream of owning and running their own restaurant because they want to be their own boss, because their cooking always draws raves, or just because they love food. Running a Restaurant For Dummies covers every aspect of getting started for aspiring restaurateurs. From setting up a business plan and finding financing, to designing a menu and dining room, you'll find all the advice you need to start and run a successful restaurant. Even if you don't know anything about cooking or running a business, you might still have a great idea for a restaurant and this handy guide will show you how to make your dream a reality. If you already own a restaurant, but want to see it get more successful, Running a Restaurant For Dummies offers unbeatable tips and advice for bringing in hungry customers. From start to finish, you'll learn everything you need to know to succeed. New information on designing, re-designing, and equipping a restaurant with all the essentials from the back of the house to the front of the house Determining whether to rent or buy restaurant property Updated information on setting up a bar and managing the wine list Profitable pointers on improving the bottom line The latest and greatest marketing and publicity options in a social-media world Managing and retaining key staff New and updated information on menu creation and the implementation of Federal labeling (when applicable), as well as infusing local, healthy, alternative cuisine to menu planning Running a Restaurant For Dummies gives you the scoop on the latest trends that chefs and restaurant operators can implement in their new or existing restaurants. P.S. If you think this book seems familiar, you're probably right. The Dummies team updated the cover and design to give the book a fresh feel, but the content is the same as the previous release of Running a Restaurant For Dummies (9781118027929). The book you see here shouldn't be considered a new or updated product. But if you're in the mood to learn something new, check out some of our other books. We're always writing about new topics!

Product Identifiers

Publisher
John Wiley & Sons Inc
ISBN-13
9781119605454
eBay Product ID (ePID)
26046359139

Product Key Features

Subject Area
Hotel Management
Author
Andrew G. Dismore, Michael Garvey, Heather Dismore
Publication Name
Running a Restaurant for Dummies
Format
Paperback
Language
English
Subject
Business
Publication Year
2019
Type
Textbook
Number of Pages
400 Pages

Dimensions

Item Height
236mm
Item Width
186mm
Item Weight
720g

Additional Product Features

Title_Author
Andrew G. Dismore, Heather Dismore, Michael Garvey
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

The Nile Group Pty Ltd
The Nile
42 Apex Dr
3029 Truganina, VIC
Australia
Contactgegevens weergeven
:liam-Eua.moc.elineht@yabe
Btw-nummer:
  • AU 82107909133
  • GB 293967539
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
thenilestore

thenilestore

98,2% positieve feedback
3,3M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
4.9
Communicatie
5.0
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (1.429.536)

s***h (170)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Arrived on time and as described
p***d (576)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Always good service from this seller
l***2 (999)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
thanks