Hebt u iets om te verkopen?

Chocolates and Confections by Culinary Institute of America; Greweling, Peter P.

by Culinary Institute of America;... | HC | Acceptable
Objectstaat:
Redelijk
Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ... Meer lezenover objectstaat
Prijs:
US $17,91
OngeveerEUR 16,54
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Aurora, Illinois, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 29 mei en za, 1 jun tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:145557162714
Laatst bijgewerkt op 23 mei 2024 13:35:53 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Redelijk
Een boek dat slijtage vertoont. De kaft kan enigszins beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. De boekband kan licht beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. Er kan in de kantlijn zijn geschreven. Er kan tekst zijn onderstreept of gemarkeerd, maar er ontbreken geen bladzijden of iets anders waardoor de tekst minder goed leesbaar of minder begrijpelijk wordt. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ...
Binding
Hardcover
Weight
3 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9780470189573
Book Title
Chocolates and Confections at Home with the Culinary Institute of America
Item Length
10in
Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
Publication Year
2009
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1in
Author
Peter P. Greweling
Genre
Cooking
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Item Width
9.2in
Item Weight
53.3 Oz
Number of Pages
304 Pages

Over dit product

Product Information

At homeThe Culinary Institute Of AmericaChocolates And ConfectionsPeter P. GrewelingThe only book you need to make truly amazing chocolates and candies at home"Like most branches of the culinary arts, the roots of confectionery lie with the homemaker taking the time to make something special for her family. Even in today's world, where time has become compressed as never before, and most people find it hard to find time to cook meals on a regular basis, home confectionery can still be a fun and satisfying pursuit. Whether you are making candies for your family, to serve to guests, or for holiday occasions, a range of home confectionery is within the reach of anyone with a kitchen and a few basic tools and ingredients." -Peter P. Greweling

Product Identifiers

Publisher
Houghton Mifflin Harcourt Publishing Company
ISBN-10
0470189576
ISBN-13
9780470189573
eBay Product ID (ePID)
74229296

Product Key Features

Book Title
Chocolates and Confections at Home with the Culinary Institute of America
Author
Peter P. Greweling
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Courses & Dishes / Confectionery, Specific Ingredients / Chocolate
Publication Year
2009
Genre
Cooking
Number of Pages
304 Pages

Dimensions

Item Length
10in
Item Height
1in
Item Width
9.2in
Item Weight
53.3 Oz

Additional Product Features

Lc Classification Number
Tx791.G785 2009
Reviews
'…includes keys to success for each recipe…which should enable you to become a chocolatier par excellence in your own kitchen.' (Culinarialibris.com, April 2011).
Table of Content
ACKNOWLEDGMENTS. 1 Equipment and Ingredients. 2 Chocolate, Chocolate, Chocolate! 3 Master Techniques. 4 Truffles and Chocolates. 5 Brittles, Toffees, and Taffies. 6 Fudge, Fondant, and Pralines. 7 Marshmallow, Nougat, and Jellies. 8 Nuts! 9 Chocolate Molds and Cups. 10 Layers of Flavors. GLOSSARY. RESOURCES. INDEX.
Copyright Date
2010
Target Audience
Trade
Lccn
2008-046668
Dewey Decimal
641.8/53
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% positieve feedback
17,6M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (5.192.826)

g***s (129)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
I knew this was an older book that had been read before. Dust cover and binding were in good condition and a good readable copy.
o***o (1257)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
The item came in pretty quickly and it was at a good discount.
e***m (387)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Thanks for the great service. Fast shipping too .