Dit object is niet op voorraad.
Hebt u iets om te verkopen?

West and Wood's Introduction to Foodservice

by Payne-Palacio, June; Theis, Monica | HC | Acceptable
Objectstaat:
Redelijk
Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ... Meer lezenover objectstaat
Prijs:
US $7,90
OngeveerEUR 7,36
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Aurora, Illinois, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen vr, 28 jun en ma, 1 jul tot 43230
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:145456039767
Laatst bijgewerkt op 28 mei 2024 17:24:56 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Redelijk
Een boek dat slijtage vertoont. De kaft kan enigszins beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. De boekband kan licht beschadigd zijn, maar is als geheel nog intact. Er kan in de kantlijn zijn geschreven. Er kan tekst zijn onderstreept of gemarkeerd, maar er ontbreken geen bladzijden of iets anders waardoor de tekst minder goed leesbaar of minder begrijpelijk wordt. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ...
Binding
Hardcover
Weight
3 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
Yes
ISBN
9780130208897
Subject Area
Business & Economics
Publication Name
West and Wood's Introduction to Foodservice
Publisher
Prentice Hall PTR
Item Length
10.3 in
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry
Publication Year
2000
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Item Height
1.4 in
Author
Monica Theis, June Payne-Palacio
Item Weight
48.5 Oz
Item Width
8.3 in
Number of Pages
619 Pages

Over dit product

Product Information

I. FOODSERVICE ORGANIZATIONS. 1. The Foodservice Industry. 2. Types of Foodservice Operations. 3. Food Safety and HACCP. II. FOODSERVICE FUNCTIONS. 4. The Menu. 5. Purchasing. 6. Receiving, Storage, Inventory. 7. Production. 8. Service. III. FACILITIES. 9. Cleaning, Sanitation, and Safety. 10. Environmental Management. 11.

Product Identifiers

Publisher
Prentice Hall PTR
ISBN-10
0130208892
ISBN-13
9780130208897
eBay Product ID (ePID)
1698846

Product Key Features

Number of Pages
619 Pages
Language
English
Publication Name
West and Wood's Introduction to Foodservice
Publication Year
2000
Subject
Industries / Hospitality, Travel & Tourism, Industries / Food Industry
Type
Textbook
Subject Area
Business & Economics
Author
Monica Theis, June Payne-Palacio
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.4 in
Item Weight
48.5 Oz
Item Length
10.3 in
Item Width
8.3 in

Additional Product Features

Edition Number
9
LCCN
00-038552
Dewey Edition
21
Target Audience
College Audience
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
647.95/068
Lc Classification Number
Tx911.3.M27w44 2001
Table of Content
I. FOODSERVICE ORGANIZATIONS. 1. The Foodservice Industry. 2. Types of Foodservice Operations. II. FOODSERVICE FUNCTIONS. 3. Food Safety and HACCP. 4. The Menu. 5. Purchasing. 6. Receiving, Storage, Inventory. 7. Production. 8. Service. III. FACILITIES. 9. Cleaning, Sanitation, and Safety. 10. Environmental Management. 11. Facilities Planning and Design. 12. Equipment and Furnishings. IV. MANAGEMENT. 13. Organizational Design. 14. Human Resource Management. 15. Performance Improvement. 16. Accounting Procedures. 17. Marketing. 18. Leadership. Appendix A: Principles of Basic Cooking.. Appendix B: Foodservice Equipment.
Copyright Date
2001

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Thrift Books Global, LLC
TB Thrift Books
18300 Cascade Ave S
Ste 150
98188 Seattle, WA
United States
Contactgegevens weergeven
:liam-Emoc.skoobtfirht@yabe.selas
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
ThriftBooks

ThriftBooks

99% positieve feedback
17,8M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (5.227.836)

g***o (3058)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Excellent.
s***. (900)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Good Communication
k***c (312)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Fast shipping