|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

The Perfect Meal: The Multisensory Science of Food and Dining by Charles Spence

Objectstaat:
Nieuw
3 beschikbaar
Prijs:
AU $55,12
OngeveerEUR 33,68
Verzendkosten:
AU $23,32 (ongeveer EUR 14,25) International Standard : tracked-no signature (7 to 15 business days). Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Melbourne, Australië
Levering:
Geschatte levering tussen do, 13 jun en ma, 24 jun tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:135040637911

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN-13
9781118490822
Book Title
The Perfect Meal
ISBN
9781118490822
Publication Year
2014
Type
Textbook
Format
Paperback
Language
English
Publication Name
The Perfect Meal: the Multisensory Science of Food and Dining
Item Height
250mm
Author
Betina Piqueras-Fiszman, Charles Spence
Publisher
John Wiley & Sons Inc
Item Width
171mm
Subject
Engineering & Technology, Psychiatry
Item Weight
810g
Number of Pages
424 Pages

Over dit product

Product Information

The authors of The Perfect Meal examine all of the elements that contribute to the diner's experience of a meal (primarily at a restaurant) and investigate how each of the diner's senses contributes to their overall multisensory experience. The principal focus of the book is not on flavor perception, but on all of the non-food and beverage factors that have been shown to influence the diner's overall experience. Examples are: the colour of the plate (visual) the shape of the glass (visual/tactile) the names used to describe the dishes (cognitive) the background music playing inside the restaurant (aural) Novel approaches to understanding the diner's experience in the restaurant setting are explored from the perspectives of decision neuroscience, marketing, design, and psychology. 2015 Popular Science Prose Award Winner.

Product Identifiers

Publisher
John Wiley & Sons Inc
ISBN-13
9781118490822
eBay Product ID (ePID)
208790809

Product Key Features

Author
Betina Piqueras-Fiszman, Charles Spence
Publication Name
The Perfect Meal: the Multisensory Science of Food and Dining
Format
Paperback
Language
English
Subject
Engineering & Technology, Psychiatry
Publication Year
2014
Type
Textbook
Number of Pages
424 Pages

Dimensions

Item Height
250mm
Item Width
171mm
Item Weight
810g

Additional Product Features

Title_Author
Charles Spence, Betina Piqueras-Fiszman
Country/Region of Manufacture
United States

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

The Nile Group Pty Ltd
The Nile
42 Apex Dr
3029 Truganina, VIC
Australia
Contactgegevens weergeven
:liam-Eua.moc.elineht@yabe
Btw-nummer:
  • AU 82107909133
  • GB 293967539
Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
thenilestore

thenilestore

98,2% positieve feedback
3,3M objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur
Ingeschreven als zakelijke verkoper