Deze aanbieding is door de verkoper beëindigd op do, 6 jun om 3:31 PM omdat het object niet langer beschikbaar is.
Hebt u iets om te verkopen?

BRAND NEW BOOK Malt A Practical Guide from Field to Brewhouse [Brewing Elements]

Objectstaat:
Nieuw
Meer dan 10 beschikbaar / 15 verkocht
Prijs:
US $6,55
OngeveerEUR 6,11
Ophalen:
Gratis ophalen op deze locatie: Federal Way, Washington, Verenigde Staten. Details bekijkenvoor ophalen
Verzendkosten:
US $5,55 (ongeveer EUR 5,18) Voordelige verzending. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Federal Way, Washington, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 27 jun en di, 2 jul tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending. Details bekijken- voor meer informatie over retourzendingen
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

eBay-topverkoper
Betrouwbare verkoper, snelle verzending en eenvoudige retourzending. 
Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Geregistreerd als particuliere verkoper, dus de consumentenrechten die voortvloeien uit de EU-wetgeving inzake consumentenbescherming zijn niet van toepassing. De geld-terug-garantie van eBay geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:134807605516

Specificaties

Objectstaat
Nieuw: Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of ...
ISBN
9781938469121
Book Title
Malt : a Practical Guide from Field to Brewhouse
Book Series
Brewing Elements Ser.
Publisher
Brewers Publications
Item Length
8.8 in
Publication Year
2014
Format
Trade Paperback
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
0.8 in
Author
John Mallett
Genre
Technology & Engineering, Cooking
Topic
Agriculture / Agronomy / Crop Science, Beverages / Alcoholic / Beer
Item Weight
0 Oz
Item Width
6.1 in
Number of Pages
300 Pages

Over dit product

Product Information

Often playing second fiddle to hops in the minds of craft beer drinkers, malt is the backbone of beer: "No barley, no beer." Malt defines the color, flavor, body, and alcohol of beer and has been cultivated for nearly as long as agriculture has existed. In this book, author John Mallett explains why he feels a book on malt is necessary, taking the reader on a brief history of malting from the earliest records of bappir through to the Middle Ages and Early Modern Period. When Mallett touches on the major changes wrought by the Industrial Revolution and beyond, he illustrates how developments in malting technology were intertwined with politics and taxation, which increasingly came to bear on the world of maltsters and brewers. Of course, no book on malt would be complete without a look at the processes behind malting and how different malts are made. Mallett neatly conveys the basics of malt chemistry, Maillard reactions, and diastatic power--the enzymes, starches, sugars, glucans, phenols, proteins, and lipids involved. Descriptions of the main types of malt are included, from base malt, caramel malts, and roasted malts through to specialty malts and other grains like wheat, rye, and oats. Information is interspersed with the thoughts and wisdom of some of America's most respected craft brewers. Understanding an ingredient requires appreciating where it comes from and how it is grown. The author condenses the complexities of barley anatomy and agriculture into easy, readable sections, seamlessly combining these details with high-level look at the economic and environmental pressures that dictate the livelihoods of farmers and maltsters. Mallett explains how to interpret--and when to rely on--malt quality and analysis sheets, an essential skill for brewers. There is a summary of the main barley varieties, both modern and heritage, from Europe and America. The book finishes with what happens to the malt once it reaches the brewery, addressing issues of malt packaging, handling, preparation, storage, conveyance, and milling in the brewhouse.

Product Identifiers

Publisher
Brewers Publications
ISBN-10
1938469127
ISBN-13
9781938469121
eBay Product ID (ePID)
177914265

Product Key Features

Book Title
Malt : a Practical Guide from Field to Brewhouse
Number of Pages
300 Pages
Language
English
Publication Year
2014
Topic
Agriculture / Agronomy / Crop Science, Beverages / Alcoholic / Beer
Illustrator
Yes
Genre
Technology & Engineering, Cooking
Author
John Mallett
Book Series
Brewing Elements Ser.
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
0.8 in
Item Weight
0 Oz
Item Length
8.8 in
Item Width
6.1 in

Additional Product Features

Dewey Edition
23
Lccn
2014-038768
Target Audience
Trade
Dewey Decimal
663/.6
Lc Classification Number
Tp570.M26 2014
Copyright Date
2014

Objectbeschrijving van de verkoper

unclecj7

unclecj7

98,4% positieve feedback
15K objecten verkocht

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
4.7
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Geregistreerd als particuliere verkoper
Dus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Feedback verkoper (6.708)

a***w (688)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great price, combined shipping, arrived in perfect condition! Thanks!
2***d (1595)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Great item
o***l (1250)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen 6 maanden
Geverifieerde aankoop
Thanks
Alle feedback weergeven