|Aangeboden in rubriek:
Hebt u iets om te verkopen?

The Professional Chef by The Culinary Institute of America 9th Edition Hardcover

Objectstaat:
Heel goed
see photos
Prijs:
US $59,95
OngeveerEUR 55,11
Verzendkosten:
US $9,32 (ongeveer EUR 8,57) Voordelige verzending. Details bekijkenvoor verzending
Bevindt zich in: Clarence, New York, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen di, 11 jun en do, 13 jun tot 43230
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
Betalingen:
     

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. 

Verkopergegevens

Ingeschreven als zakelijke verkoper
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:126333709430
Laatst bijgewerkt op 25 apr 2024 00:13:14 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“see photos”
Publication Date
2011-09-30
Book Title
Professional Chef
Edition Number
9
ISBN
9780470421352
Item Length
11 in
Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
Edition
9
Publication Year
2011
Type
Textbook
Format
Hardcover
Language
English
Illustrator
Yes
Item Height
2.3 in
Author
The Culinary Institute of America (Cia)
Genre
Cooking
Topic
Methods / Quantity, Methods / General
Item Width
8.8 in
Item Weight
123.5 Oz
Number of Pages
1232 Pages

Over dit product

Product Information

"The bible for all chefs." Paul Bocuse "Well-researched and documented, The Culinary Institute of Americas latest offering includes the essential tools to become a successful modern chef. The Professional Chef continues to evolve and improve with age." Thomas Keller " The Professional Chef continues to be an incredibly valuable reference guide that we keep handy in all our restaurant kitchens." Susan Feniger and Mary Sue Milliken "This important book is a classic resource, an indispensable reference for both the professional and serious home cook." Alfred Portale "The newest edition of The Professional Chef is truly an amazing book of technique. Without a doubt, a true inspiration for all." Eric Ripert "How to cook everything from the best culinary school in America. This is The Mothership for recipes and basic culinary techniques. Anyone and everyone serious about food and cooking should have one in their kitchen." Anthony Bourdain "The CIA continues not only to set standards but to raise them industry-wide. This is a great book, a valuable reference in both the restaurant kitchen and the home kitchen." Michael Ruhlman

Product Identifiers

Publisher
Wiley & Sons, Incorporated, John
ISBN-10
0470421355
ISBN-13
9780470421352
eBay Product ID (ePID)
102854542

Product Key Features

Edition
9
Author
The Culinary Institute of America (Cia)
Book Title
Professional Chef
Format
Hardcover
Language
English
Topic
Methods / Quantity, Methods / General
Publication Year
2011
Type
Textbook
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Number of Pages
1232 Pages

Dimensions

Item Length
11 in
Item Height
2.3 in
Item Width
8.8 in
Item Weight
123.5 Oz

Additional Product Features

Intended Audience
College Audience
Number of Volumes
2 Vols.
Lc Classification Number
Tx820.P738 2011
Table of Content
Master Recipe List viii Acknowledgments xvi Introduction xviii PART ONE The Culinary Professional Chapter 1 INTRODUCTION TO THE PROFESSION 3 Chapter 2 MENUS AND RECIPES 13 Chapter 3 THE BASICS OF NUTRITION AND FOOD SCIENCE 23 Chapter 4 FOOD AND KITCHEN SAFETY 31 PART TWO Tools and Ingredients in the Professional Kitchen Chapter 5 EQUIPMENT IDENTIFICATION 43 Chapter 6 MEAT, POULTRY, AND GAME IDENTIFICATION 69 Chapter 7 FISH AND SHELLFISH IDENTIFICATION 99 Chapter 8 FRUIT, VEGETABLE, AND FRESH HERB IDENTIFICATION 127 Chapter 9 DAIRY AND EGG PURCHASING AND IDENTIFICATION 181 Chapter 10 DRY GOODS IDENTIFICATION 199 PART THREE Stocks, Sauces, and Soups Chapter 11 MISE EN PLACE FOR STOCKS, SAUCES, AND SOUPS 239 Chapter 12 STOCKS 253 Chapter 13 SAUCES 267 Chapter 14 SOUPS 301 PART FOUR Meats, Poultry, Fish, and Shellfish Chapter 15 MISE EN PLACE FOR MEATS, POULTRY, FISH, AND SHELLFISH 361 Chapter 16 FABRICATING MEATS, POULTRY, AND FISH 375 Chapter 17 GRILLING, BROILING, AND ROASTING 423 Chapter 18 SAUTÉING, PAN FRYING, AND DEEP FRYING 487 Chapter 19 STEAMING AND SUBMERSION COOKING 531 Chapter 20 BRAISING AND STEWING 571 PART FIVE Vegetables, Potatoes, Grains and Legumes, and Pasta and Dumplings Cchapter 21 MISE EN PLACE FOR VEGETABLES AND FRESH HERBS 617 Cchapter 22 COOKING VEGETABLES 647 Cchapter 23 COOKING POTATOES 713 Cchapter 24 COOKING GRAINS AND LEGUMES 751 Cchapter 25 COOKING PASTA AND DUMPLINGS 807 PART SIX Breakfast and Ggarde Mmanger Chapter 26 COOKING EGGS 847 Chapter 27 SALAD DRESSINGS AND SALADS 879 Chapter 28 SANDWICHES 931 Chapter 29 HORS D'OEUVRE AND APPETIZERS 945 Chapter 30 CHARCUTERIE AND GARDE MANGER 985 PART SEVEN Baking and Pastry Chapter 31 BAKING MISE EN PLACE 1015 Chapter 32 YEAST BREADS 1025 Chapter 33 PASTRY DOUGHS AND BATTERS 1047 Chapter 34 CUSTARDS, CREAMS, AND MOUSSES 1091 Chapter 35 FILLINGS, FROSTINGS, AND DESSERT SAUCES 1107 Chapter 36 PLATED DESSERTS 1131 Appendix 1161 Glossary 1167 Readings and Resources 1185 Recipe Index 1191 Subject Index 1202
Copyright Date
2011
Lccn
2011-021011
Dewey Decimal
641.5/7
Dewey Edition
22

Objectbeschrijving van de verkoper

ebsAmerica

ebsAmerica

100% positieve feedback
2,3K objecten verkocht
Reageert meestal binnen 24 uur

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden

Nauwkeurige beschrijving
5.0
Redelijke verzendkosten
4.8
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0
Ingeschreven als zakelijke verkoper

Feedback verkoper (904)

e***e (361)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Great experience thank you!
u***j (320)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Just as described.
o***1 (5047)- Feedback gegeven door koper.
Afgelopen maand
Geverifieerde aankoop
Fast shipping! Thanks!