Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

De starttijd van uw aanbiedingen plannen

Met de planfunctie kunt u objecten op eBay aanbieden op een dag en tijdstip die u zelf bepaalt, tot maximaal 3 weken van tevoren. U maakt uw aanbiedingen op uw eigen tempo, wanneer het u uitkomt en stelt deze in wanneer ze moeten beginnen en eindigen.

Opmerking: Indien u wilt dat uw aanbiedingen op een specifiek moment gevonden kunnen worden, kunt u deze een dag op voorhand aanbieden. Hoewel uw aanbiedingen gewoonlijk binnen 24 uur gevonden kunnen worden op de site, is het wegens veiligheidsredenen ook mogelijk dat dit langer duurt.

Zo werkt het:

 1. Ga in het Verkoopformulier naar de pagina Uw aanbieding maken door eerst een rubriek te selecteren en dan verder te gaan.

 2. Klik op Formulier aanpassen in het gedeelte Een verkoopvorm en prijs kiezen.

 3. Selecteer Geplande start en klik op de button Opslaan.

 4. Selecteer een duur voor uw aanbieding.

 5. Selecteer Geplande begintijd en kies de datum en het uur waarop u uw aanbieding wilt laten beginnen.

 6. Vul het verkoopformulier verder in en klik onderaan op Doorgaan.

U kunt uw geplande objecten bekijken in weergave Gepland in Mijn eBay.

Opmerkingen:

 • Wanneer u een aanbieding later wilt laten ingaan, betaalt u bijkomende kosten (zie Kosten voor particuliere verkopers of Kosten voor zakelijke verkopers).

 • Een duur van meer dan 7 dagen kan extra plaatsingskosten en kosten voor extra aanbiedingsopties met zich meebrengen. Het subtotaal van uw plaatsingskosten verschijnt in het gedeelte Uw voorlopige kosten onderaan de pagina Uw aanbieding maken en opnieuw op de pagina Uw aanbieding bekijken.

 • Als uw object niet verkocht wordt en u het opnieuw aanbiedt, komt u in aanmerking voor een creditering van de plaatsingskosten. (Deze creditering is niet van toepassing op aanbiedingen met vaste prijs.)

 • De kosten die in rekening worden gebracht zijn de kosten die van toepassing zijn op de werkelijke begintijd, niet wanneer de aanbiedingen worden geüpload.

 • Op sommige eBay-sites kan de begintijd van geplande aanbiedingen tot 15 minuten vertraging oplopen. De eindtijd van de aanbieding wordt dan vertraagd met een gelijkwaardige tijdsperiode. Dit geldt voor aanbiedingen op alle Europese eBay-sites.

 • U kunt maximaal 3000 objecten plannen en dit maximaal drie weken van tevoren.

 • Om uw aanbiedingen te plannen moet u voor factureringsdoeleinden uw creditcardgegevens in het eBay-bestand invoeren.

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons