Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Uw verkoopactiviteiten beheren

Communiceren met uw kopers en uw aanbiedingen beheren zijn belangrijke aspecten van het verkopen. U kunt al uw objecten en transacties volgen in Mijn eBay.

Een probleem oplossen

 
Voer het objectnummer in, in het formulier Uw aanbieding vroegtijdig beëindigen. Geef aan of u biedingen wilt annuleren of uw object wilt verkopen aan de hoogste bieder. Geef de reden op waarom u uw aanbieding vroegtijdig beëindigt. Voor veilingen krijgen bieders dan een e-mail waarin staat dat hun biedingen zijn geannuleerd. Overweeg voor het voortijdige beeindigen om de Niet op voorraad optie of de Geldig tot geannuleerd optie te gebruiken. Onthoud dat er beperkingen zijn en er kosten kunnen zijn als u een aanbieding beeindigd.
 
Klik op Mijn eBay bovenaan een pagina. In de linkerkolom, onder Verkopen, klik op Actief. Zoek de aanbieding die u wilt veranderen en selecteer in het menu rechts, Herzien.
 
U kunt de gebruikersnaam van de koper blokkeren. Ga naar de pagina Een bieder/koper blokkeren. Voer in het tekstvak de gebruikersnaam in van het eBay-lid dat u wilt blokkeren. Klik op Verzenden.
 
Alle promoties, kortingen of cadeaubons die beschikbaar zijn voor u worden getoond in het gedeelte Alles voor verkopen van Mijn eBay, onder Promoties. Voor sommige promoties moet u op een link Aanvaarden klikken om ze te activeren.
 
U kunt het object opnieuw aanbieden. Klik op Mijn eBay bovenaan een pagina. In de linkerkolom onder Verkopen, klikt u op Onverkocht. Selecteer Opnieuw aanbieden in het menu rechts van het object.

Hulponderwerpen

Uw verkoopactiviteiten beheren in Mijn eBay

Aanbiedingen beheren

Kopers beheren

Na afloop van de aanbieding

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons