Ga verder naar hoofdinhoud
Staat

Nieuw in doos

Een gloednieuw, ongebruikt en niet versleten object in de originele verpakking (zoals de originele doos of zak) en/of met de originele labels eraan.

Nieuw zonder doos

Een gloednieuw, ongebruikt en niet versleten object dat zich niet in de originele winkelverpakking bevindt of waarvan het originele winkelverpakkingsmateriaal ontbreekt (zoals de originele doos of zak). De originele labels kunnen ontbreken. Nieuwe schoenen (zonder enig teken van slijtage) die zich niet meer in hun originele doos bevinden, vallen bijvoorbeeld onder deze rubriek.

Nieuw met gebreken

Een gloednieuw, ongebruikt en niet versleten object. Mogelijke zichtbare onvolmaaktheden kunnen gaan van natuurlijke kleurvariaties tot slijtplekken, scheuren of sneetjes, losse draadjes of ontbrekende knopen die soms kunnen voorkomen tijdens het fabricage- of leveringsproces. De kleding kan onregelmatige labels of labels met de verkeerde maten bevatten. De originele winkelverpakkingsmaterialen van het object (zoals de/het originele doos of label) kunnen ontbreken.  Nieuwe licht beschadigde en/of nieuwe onregelmatige objecten kunnen onder deze rubriek vallen. De originele labels kunnen al dan niet ontbreken. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor alle details en een beschrijving van eventuele onvolmaaktheden.

Tweedehands

Een object dat reeds gedragen is. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor alle details en een beschrijving van eventuele onvolmaaktheden.