Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Beleid voor eerlijk gebruik


Een aanbieding op eBay heeft als doel een koper en verkoper bij elkaar te brengen zodat ze een transactie kunnen voltooien. Kopers gaan eerder over tot een aankoop als ze niet door irrelevante aanbiedingen hoeven te ploegen die niet overeenkomen met waar ze naar zoeken.

We helpen verkopers, zodat ze kopers een ruime keuze kunnen bieden. We houden bijvoorbeeld de plaatsingskosten laag, zodat verkopers objecten kunnen aanbieden zonder dat ze zich zorgen hoeven te maken als het object niet wordt verkocht. Aanbiedingen waarbij kopers nooit tot een aankoop overgaan, kunnen ongezond zijn voor onze handelsplaats.

Wat is eerlijk gebruik?

Als objecten die lang op de site stonden aangeboden niet worden verkocht, kunnen kopers moeilijker vinden wat ze zoeken. Dit kan oneerlijk zijn voor andere verkopers van wie aanbiedingen als gevolg daarvan niet goed zichtbaar zijn in zoekresultaten. Daardoor kunnen we verkopers met een groot aantal aanbiedingen die na lange tijd niet worden verkocht vragen om stappen te ondernemen om het conversiepercentage van hun aanbiedingen te verhogen, niet verkochte aanbiedingen te verwijderen of aanvullende kosten te betalen om deze aanbiedingen te behouden.

Als we contact met u opnemen, vragen we u om objecten met een laag conversiepercentage onder de loep te nemen en maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat meer objecten worden verkocht. U moet mogelijk uw prijsstrategie en tips uit de praktijk herzien of kijken of voorraad moet worden verwijderd als ze niet wordt verkocht. Zorg ervoor dat uw aanbiedingen aan deze richtlijnen voldoen.

Als u na een bericht van eBay het conversiepercentage van uw aanbiedingen niet verbetert in overeenstemming met aanbevelingen van eBay, behoudt eBay zich het recht voor om kosten in rekening te brengen op basis van dit beleid voor eerlijk gebruik. Ten minste 30 dagen voordat deze kosten worden afgeschreven stuurt eBay hiervoor meer uitleg. eBay behoudt zich ook het recht voor om sommige of alle aanbiedingen te beëindigen.

Het beleid voor eerlijk gebruik is bedoeld om kopers te helpen vinden wat ze zoeken, om de site eerlijk te houden en om ervoor te zorgen dat uw aanbiedingen succesvol zijn.


Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons