Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

PayPal aanvaarden voor eBay-aanbiedingen

Als u PayPal aanbiedt als betalingsmethode voor uw aanbiedingen op eBay, kunnen uw kopers u snel en gemakkelijk betalen met een creditcard. U kunt PayPal internationaal gebruiken.

Als u nog geen PayPal-rekening hebt, kunt u zich hier aanmelden.

Als u reeds over een PayPal-rekening beschikt, kunt u betalingen van kopers met PayPal aanvaarden door onderstaande stappen uit te voeren:

  1. Ga naar Mijn eBay. Mogelijk dient u opnieuw in te loggen.

  2. Klik in de linkerkolom in het gedeelte Mijn account op de link Voorkeuren.

  3. Klik op Weergeven naast Betaling van kopers in het gedeelte Verkoopvoorkeuren.

  4. Klik op Bewerken. Mogelijk dient u opnieuw in te loggen.

  5. Vink de optie "Laat kopers weten dat ik de voorkeur geef aan PayPal-betalingen" aan in het gedeelte PayPal-voorkeuren.

  6. Klik onderaan de pagina op Verzenden.

U hoeft zich niet aan te melden bij PayPal om Paypal op uw aanbiedingen aan te bieden. Op het Verkoopformulier van eBay kunt u gewoon PayPal als betalingsmethode selecteren. Voer het e-mailadres in waarop u de betaling wilt ontvangen en u kunt direct online betalingen van kopers ontvangen. Zodra u uw eerste betaling ontvangt, moet u zich bij PayPal aanmelden.

PayPal biedt onder meer de volgende voordelen:

Voor verkopers brengt PayPal meestal kosten in rekening. PayPal brengt echter geen aanmeldingskosten of maandelijkse kosten in rekening. Evenmin gelden er minimumkosten.

Belangrijk: als u PayPal als betalingsoptie aanbiedt op eBay (met logo's of tekst in de objectbeschrijving), moet u alle vormen van PayPal-betalingen aanvaarden, inclusief rekeningsaldo, bankafschrijvingen en creditcards. U mag niet aan eBay-kopers meedelen dat u enkel bepaalde vormen van PayPal-betalingen aanvaardt (zie Beleid omtrent aanvaarde betalingsmethoden).

Uw e-mailadres voor PayPal op eBay bijwerken of corrigeren

Telkens wanneer u een object op eBay verkoopt, wordt u gevraagd op welke PayPal-rekening u de betaling wenst te ontvangen en welk e-mailadres aan deze account verbonden is. U kunt een ander e-mailadres opgeven of hetzelfde e-mailadres gebruiken dat u hebt opgegeven voor het laatste object dat u hebt verkocht. Uw e-mailadres is weergegeven in het gedeelte Beslis hoe u betaald wilt worden op het Verkoopformulier.

Als u een vraag over PayPal hebt, kunt u PayPal Customer Support contacteren.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons