Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Kopersbeschermingsprogramma's

 

We willen dat u vol vertrouwen winkelt op eBay, maar als er zich een probleem voordoet, neem dan contact op met de verkoper. Onze verkopers werken normaal gezien samen met kopers om snel problemen op te lossen, maar onze kopersbeschermingsprogramma's kunnen u helpen bij het oplossen van geschillen tussen u en de verkoper.

Kopersbeschermingsprogramma's zijn verschillend op elk van onze internationale sites. Wanneer u op eBay winkelt, wordt u gedekt door het kopersbeschermingsprogramma dat beschikbaar is op de site waar de transactie heeft plaatsgevonden.

Ontdek hoe u gedekt bent bij het winkelen op andere eBay-sites.

Kopersbescherming op benl.eBay.be

Wanneer u met PayPal betaalt op benl.eBay.be, wordt u beschermd door de kopersbescherming van PayPal voor in aanmerking komende aankopen. U kunt een geschil openen op de pagina Transactieproblemen oplossen van PayPal om een terugbetaling aan te vragen voor de kosten van het object, inclusief de oorspronkelijke verzendkosten.

Geld-terug-garantie van eBay

Als u een object hebt gekocht op benl.eBay.be, maar niet met PayPal hebt betaald, wordt u mogelijk nog steeds beschermd onder de Geld-terug-garantie van eBay. Meer weten over de Geld-terug-garantie van eBay op benl.eBay.be?

Contact opnemen met Klantenservice

Meld een overtreding van aanbiedingsregels of problemen met een ander eBay-lid.

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons