Ga verder naar hoofdinhoud
Verwerkingstijd binnenlandse verzendingen

De verwerkingstijd voor binnenlandse verzendingen is het aantal werkdagen dat de verkoper nodig heeft om het object te verzenden na ontvangst van uw betaling (dus nadat het bedrag op de rekening van de verkoper is gestort). Het aantal werkdagen dat de verzendservice nodig heeft om het object bij u af te leveren, is hierbij niet inbegrepen.

Als u de verwerkingstijd en de levertijd van de aangeboden verzendservices weet, kunt u berekenen hoelang het duurt voordat u het object ontvangt. Werkdagen zijn normale weekdagen. Zaterdag, zondag en de belangrijkste feestdagen zijn geen werkdagen. Houd hiermee rekening bij het bepalen van de datum waarop u het object op zijn vroegst zou kunnen ontvangen.

Opmerking: de verwerkingstijd voor binnenlandse verzendingen geldt niet voor internationale verzendingen. De verkoper heeft mogelijk meer tijd nodig om een internationale verzending voor te bereiden. Klik op de objectbeschrijving van de verkoper voor meer informatie of neem contact op met de verkoper.

Als u het object snel wilt ontvangen, kunt u het beste de verkoper zo snel mogelijk betalen. Gebruik hiervoor een snelle en veilige betalingsmethode, zoals PayPal.