Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Inschrijving en inloggen

Bent u klaar om op eBay te kopen of te verkopen? Leer hier hoe u een nieuwe account kunt openen door u in te schrijven. Of vraag hulp bij het inloggen op uw bestaande account.

Een probleem oplossen

 
Op de pagina Je wachtwoord vergeten? voer je je gebruikersnaam of emailadres in en klik je op Doorgaan.
 
Zorg ervoor dat u uw eBay-gebruikersnaam invoert en niet uw e-mailadres. Controleer op typfouten. Als u nog steeds niet kunt inloggen, stel dan uw wachtwoord opnieuw in.
 
Soms vragen we om deze bijkomende veiligheidscontrole uit te voeren. Typ de verborgen code uit de afbeelding in en klik op Inloggen. Als er geen afbeelding verschijnt, kunt u op de link "Luisteren naar de verificatiecode" klikken.
 
In sommige gevallen kunnen we uw emailadres niet accepteren. Probeer aub een andere.
 
U of iemand met wie u uw e-mailadres deelt, heeft zich reeds op eBay ingeschreven. U kunt proberen in te loggen en of uw wachtwoord te veranderen.
 
Uw Postvak IN is mogelijk vol of de e-mail werd als ongewenste e-mail beschouwd. Controleer uw map met ongewenste e-mails of spam.
 
Mogelijk is het kaartnummer niet juist ingevoerd of komt het factureringsadres niet overeen met het adres op uw maandelijks overzicht. Vraag uw creditcardmaatschappij om het probleem op te lossen.
 
In ons systeem is de creditcard die u gebruikt aan een geschorste account gelinkt of uw kaart is op non-actief gezet wegens wanbetaling.  Meer weten over geschorste accounts?
 
De gebruikersnaam die u invoerde, bevat mogelijk een ongeldig teken of is korter dan zes tekens.  Meer weten over het kiezen van een gebruikersnaam?

Hulponderwerpen

Inschrijven

Inloggen

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons