Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Wat is eBay?

eBay is een wereldwijde online handelsplaats, een plaats waar kopers en verkopers vrijwel alles kunnen verhandelen.

eBay werkt als volgt:

  • Een verkoper biedt een object aan op eBay. Dat kan vrijwel alles zijn, van antiek tot auto's, van boeken tot sportartikelen. De verkoper kiest ervoor alleen biedingen op het object te accepteren (een aanbieding in veilingvorm) of om de optie Nu kopen aan te bieden zodat kopers het object meteen kunnen kopen aan een vaste prijs.

  • Bij een veiling begint het bieden bij een prijs die door de verkoper is opgegeven. De veiling blijft een bepaald aantal dagen actief op eBay. Ondertussen bieden kopers op het object. Als de aanbieding afloopt, wint degene die het hoogste bod heft uitgebracht op het object.

  • Bij aanbiedingen in de verkoopvorm Nu kopen, krijgt de eerste koper die bereid is de prijs van de verkoper te betalen, het object.

Kopen en verkopen op eBay is leuk, maar ook heel eenvoudig. U weet van tevoren nooit wat u gaat tegenkomen, wat het extra spannend maakt.

De volgende rondleidingen van het Informatiepunt, tonen u de basisbegrippen van het handelen op eBay en helpen u aan de slag.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons