Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

AdChoice gebruiken

 

Met AdChoice kunt u kiezen of u aangepaste advertenties ziet op eBay of op de websites van onze advertentiepartners.

Wanneer u zoekt, bladert en actief bent op eBay en onze gelieerde websites, kunnen we de over u verzamelde gegevens gebruiken om de advertenties op eBay relevanter voor u te maken.

Bent u op zoek naar manieren om de e-mailmeldingen die u van eBay ontvangt, waaronder marketinge-mails, te beheren? Lees het artikel Communicatievoorkeuren wijzigen.

Zo werkt AdChoice

Advertenties (op eBay of een andere website) die onderdeel zijn van het AdChoice-programma, bevatten een AdChoice-link en -pictogram. Wanneer u op de link of het pictogram klikt, ziet u meer informatie over AdChoice en opties om uw advertentievoorkeuren op te geven.

Als u op de AdChoice-link of het AdChoice-pictogram klikt, wordt een pop-venster geopend. Vanuit dit venster kunt u de privacyverklaring weergeven en lezen. Als u het pop-upvenster niet ziet, moet u mogelijk pop-upblokkering uitschakelen.

AdChoice in- of uitschakelen

Volg deze stappen om aangepaste AdChoice-advertenties in te schakelen:

  1. Ga naar de AdChoice-pagina.

  2. Zet in het vak Mogen we uw eBay-activiteiten gebruiken om u aangepaste advertenties te tonen? de schuifknop op Ja.

Volg deze stappen om aangepaste AdChoice-advertenties uit te schakelen:

Schakel AdChoice als volgt uit voor één browser:
  1. Ga naar de AdChoice-pagina.

  2. Zet in het vak Mogen we uw eBay-activiteiten gebruiken om u aangepaste advertenties te tonen? de schuifknop op Nee. U ziet geen aangepaste advertenties meer in de browser die u momenteel gebruikt.

Als u andere browsers en apparaten op internet gebruikt, moet u aangepaste advertenties ook uitschakelen in deze browsers en op deze apparaten.

U kunt aangepaste advertenties ook uitschakelen op de pagina Advertenties en gerelateerde voorkeuren. Dat doet u als volgt:

  1. Zet de schuifknop naast Personalisatie op Nee.

  2. Klik op Opslaan.

Als u aangepaste advertenties uitschakelt, ziet u wel nog advertenties met de AdChoice-link en het AdChoice-pictogram. De advertenties worden echter niet meer op u afgestemd.

Uw AdChoice-voorkeuren blijven ook van kracht als u niet bent ingelogd bij eBay en zolang u de cookies niet verwijdert in uw browser.

Uw AdChoice-voorkeuren opgeven vanuit een advertentie

U kunt uw AdChoice-voorkeuren opgeven via de link in een AdChoice-advertentie. Dat doet u als volgt:

  1. Klik op de AdChoice-link in een advertentie met het AdChoice-pictogram. U ziet informatie over de advertentie en het privacybeleid van de adverteerder.

  2. Selecteer uw opties, bijvoorbeeld of u alle aangepaste advertenties of alleen van die specifieke adverteerder wilt uitschakelen.

 

Zo worden uw gegevens gebruikt en gedeeld

We nemen uw privacy erg serieus. Daarom delen we met onze partners geen gegevens waarmee personen kunnen worden geïdentificeerd. We werken soms samen met andere websites of advertentienetwerken om u aangepaste advertenties te kunnen tonen. Deze partners kunnen ook gebruik maken van een deel van de gegevens die we verzamelen. We nemen uw privacy erg serieus. Daarom delen we met onze partners geen gegevens waarmee personen kunnen worden geïdentificeerd.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons

Verwante Hulponderwerpen