Hebt u iets om te verkopen?

Jacques Pepin's Complete Techniques: More Than 1,000 Preparations and Recipes,

AlibrisBooks
(462053)
Ingeschreven als zakelijke verkoper
US $10,62
OngeveerEUR 9,11
Objectstaat:
Goed
Laatste exemplaar20 verkocht
Mensen willen dit. 19 personen volgen dit.
Wees gerust. Retourzendingen worden geaccepteerd.
Verzendkosten:
Gratis Standard Shipping.
Bevindt zich in: Sparks, Nevada, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen ma, 11 aug en vr, 15 aug tot 94104
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
     Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:364289716932
Laatst bijgewerkt op 30 jul 2025 23:19:38 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Goed: Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd ...
Publication Date
2001-05-01
Pages
848
ISBN
1579121659

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Running Press
ISBN-10
1579121659
ISBN-13
9781579121655
eBay Product ID (ePID)
1886987

Product Key Features

Book Title
Jacques Pépin's Complete Techniques
Number of Pages
848 Pages
Language
English
Topic
Reference, General, Methods / General, Courses & Dishes / General
Publication Year
2001
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Jacques Pepin, Jacques Pépin
Format
Trade Paperback

Dimensions

Item Height
1.8 in
Item Weight
53.1 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
8 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2001-025066
Reviews
"Concise. Informative. Indispensible." -- Anthony Bourdain "...Pépin asks the reader to not treat this as a book, treat it as an apprenticeship. I took that to heart, and, indirectly, Jacques Pépin became my mentor through these techniques." -- Tom Colicchio
Photographed by
Perer, Léon
Table Of Content
INTRODUCTION EQUIPMENT 1 THE BASICS 5 SHELLFISH AND FISH 157 VEGETABLES 268 POULTRY AND MEAT 351 CARVING 530 BREADS 551 PASTRY AND DESSERT 581 CONVERSION TABLES 815 INDEX 819
Synopsis
The fully illustrated bible of cooking techniques from the world's best-known French cook is now in paperback and in one volume for the first time ever. From a master chef and the current co-star (with Julia Child) of the hit television series "Cooking at Home" comes everything the home cook needs to perfect his or her kitchen skills--assisted by instructive, step-by-step photography. Learn to de-bone a chicken, poach an egg, whisk a perfect bearnaise, knead a tangy sourdough, or bake an exquisite meringue with the perfection and efficiency of a professional chef. Pepin's toothsome and time-tested recipes offer budding chefs the opportunity to put lessons into practice with extraordinary results. This comprehensive, authoritative presentation of cooking technique and practice is sure to become an indispensable part of every home cook's library., The fully illustrated bible of cooking techniques from the world's best-known French cook is now in paperback and in one volume for the first time ever. From a master chef and the current co-star (with Julia Child) of the hit television series "Cooking at Home" comes everything the home cook needs to perfect his or her kitchen skills--assisted by instructive, step-by-step photography. Learn to de-bone a chicken, poach an egg, whisk a perfect bearnaise, knead a tangy sourdough, or bake an exquisite meringue with the perfection and efficiency of a professional chef. Pépin's toothsome and time-tested recipes offer budding chefs the opportunity to put lessons into practice with extraordinary results. This comprehensive, authoritative presentation of cooking technique and practice is sure to become an indispensable part of every home cook's library.
LC Classification Number
TX651.P397 2001

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Over deze verkoper

AlibrisBooks

98,6% positieve feedback1,9M objecten verkocht

Lid geworden op mei 2008
Reageert meestal binnen 24 uur
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Alibris is the premier online marketplace for independent sellers of new & used books, as well as rare & collectible titles. We connect people who love books to thousands of independent sellers around ...
Meer weergeven

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0

Feedback verkoper (514.151)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief
    • o***o (1336)- Feedback gegeven door koper.
      Afgelopen 6 maanden
      Geverifieerde aankoop
      Great
    • l***o (2787)- Feedback gegeven door koper.
      Afgelopen 6 maanden
      Geverifieerde aankoop
      Perfect, thank you
    Alle feedback weergeven