Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
Jacques Pepin's Complete Techniques: More Than 1,000 Preparations and Recipes,
US $10,62
OngeveerEUR 9,11
Objectstaat:
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Laatste exemplaar20 verkocht
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis Standard Shipping.
Bevindt zich in: Sparks, Nevada, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen ma, 11 aug en vr, 15 aug tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:364289716932
Specificaties
- Objectstaat
- Publication Date
- 2001-05-01
- Pages
- 848
- ISBN
- 1579121659
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Running Press
ISBN-10
1579121659
ISBN-13
9781579121655
eBay Product ID (ePID)
1886987
Product Key Features
Book Title
Jacques Pépin's Complete Techniques
Number of Pages
848 Pages
Language
English
Topic
Reference, General, Methods / General, Courses & Dishes / General
Publication Year
2001
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1.8 in
Item Weight
53.1 Oz
Item Length
9.2 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2001-025066
Reviews
"Concise. Informative. Indispensible." -- Anthony Bourdain "...Pépin asks the reader to not treat this as a book, treat it as an apprenticeship. I took that to heart, and, indirectly, Jacques Pépin became my mentor through these techniques." -- Tom Colicchio
Photographed by
Perer, Léon
Table Of Content
INTRODUCTION EQUIPMENT 1 THE BASICS 5 SHELLFISH AND FISH 157 VEGETABLES 268 POULTRY AND MEAT 351 CARVING 530 BREADS 551 PASTRY AND DESSERT 581 CONVERSION TABLES 815 INDEX 819
Synopsis
The fully illustrated bible of cooking techniques from the world's best-known French cook is now in paperback and in one volume for the first time ever. From a master chef and the current co-star (with Julia Child) of the hit television series "Cooking at Home" comes everything the home cook needs to perfect his or her kitchen skills--assisted by instructive, step-by-step photography. Learn to de-bone a chicken, poach an egg, whisk a perfect bearnaise, knead a tangy sourdough, or bake an exquisite meringue with the perfection and efficiency of a professional chef. Pepin's toothsome and time-tested recipes offer budding chefs the opportunity to put lessons into practice with extraordinary results. This comprehensive, authoritative presentation of cooking technique and practice is sure to become an indispensable part of every home cook's library., The fully illustrated bible of cooking techniques from the world's best-known French cook is now in paperback and in one volume for the first time ever. From a master chef and the current co-star (with Julia Child) of the hit television series "Cooking at Home" comes everything the home cook needs to perfect his or her kitchen skills--assisted by instructive, step-by-step photography. Learn to de-bone a chicken, poach an egg, whisk a perfect bearnaise, knead a tangy sourdough, or bake an exquisite meringue with the perfection and efficiency of a professional chef. Pépin's toothsome and time-tested recipes offer budding chefs the opportunity to put lessons into practice with extraordinary results. This comprehensive, authoritative presentation of cooking technique and practice is sure to become an indispensable part of every home cook's library.
LC Classification Number
TX651.P397 2001
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Over deze verkoper
AlibrisBooks
98,6% positieve feedback•1,9M objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (514.151)
Dit object (2)
Alle objecten (514.151)
- o***o (1336)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen 6 maandenGeverifieerde aankoopGreat
- l***o (2787)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen 6 maandenGeverifieerde aankoopPerfect, thank you
- e***3 (25)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopMovie arrived quickly in great condition, can't wait to watch it. Great buying experience
- t***u (131)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat in perfect condition!
- s***i (1159)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopExcellent seller I would buy from again