
The Food and Cooking of Estonia, Latvia and Lithuania: Traditions, Ingredien...
US $12,20US $12,20
zo, 06 jul, 22:27zo, 06 jul, 22:27
Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
The Food and Cooking of Estonia, Latvia and Lithuania: Traditions, Ingredien...
US $12,20
OngeveerEUR 10,48
Objectstaat:
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Laurel, Maryland, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 14 aug en do, 21 aug tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:335987150972
Specificaties
- Objectstaat
- Release Year
- 2009
- ISBN
- 9781903141663
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Anness Publishing
ISBN-10
1903141664
ISBN-13
9781903141663
eBay Product ID (ePID)
71733034
Product Key Features
Book Title
Food and Cooking of Estonia, Latvia and Lithuania : Traditions, Ingredients, Tastes and Techniques in 60 Classic Recipes
Number of Pages
128 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / European, General
Publication Year
2009
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.6 in
Item Weight
32.5 Oz
Item Length
11.4 in
Item Width
9.5 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
TitleLeading
The
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.59479
Synopsis
The carefully compiled selection by Baltic specialist Silvena Johen conveys the eating traditions of Estonia, Latvia and Lithuania. Supported with over 300 specially commissioned photographs, the reader can absorb the diverse influences and relish the rustic tastes of these three little-known cuisines., From chilly Nordic Estonia to Latvia and then the warmer Lithuania to the south, the Baltic States are characterized by fertile, low-lying ground, numerous lakes, rivers and streams, and large areas of forest. The emphasis of the cuisine is on fresh, locally sourced and simply cooked foods, warming fare suited to a land of hungry workers and their growing families. A variety of neighbouring influences also make themselves felt on the food traditions, with Poland and Russia adjoining and Sweden, Finland, Denmark and Germany in close proximity across the Baltic Sea. This beautiful new book first explores the culture and history of the region, along with a comprehensive listing of local ingredients and how they are used, ranging from beetroot and horseradish to black pudding and elderberries. Over 60 delicious recipes follow in chapters on Soups; Appetizers, Dumplings and Side Dishes; Fish and Shellfish; Meat Dishes; and Desserts. Choose your favourites from the sumptuous photographs and then sample a selection of these home-cooked recipes by following the clear instructions. The many delectable and distinctive dishes include Zeppelins (the famous Lithuanian dumplings) garnished with crispy bacon and sour cream, Baltic Fish Croquettes served with a cold potato salad and gherkins, or Pork and Veal Patties with Sour Cream and Mustard Sauce (kurzemes), a traditional Latvian dish. For a sweeter appeal, try the Estonian Apple and Almond Cheesecake, Latvian Semolina and Almond Pudding with Rhubarb, or Baltic Rye, Poppy Seed and Honey Cookies. This carefully compiled selection of mouthwatering dishes by Baltic specialist Silvena Johen Lauta conveys the authentic eating traditions of Estonia, Latvia and Lithuania. Supported with over 300 specially commissioned colour photographs, the reader can absorb the diverse influences and relish the rustic tastes of these three little-known Eastern European cuisines., Explore the delights of the traditional cuisines of Estonia, Latvia and Lithuania with this collection of 60 recipes. The book offers a history of the region's culinary traditions, and a guide to the local ingredients, from beetroot and horseradish to black pudding and elderberries.
LC Classification Number
TX723.5
Objectbeschrijving van de verkoper
Over deze verkoper
Ickabod-Books
99,4% positieve feedback•86K objecten verkocht
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
Populaire rubrieken in deze winkel
Feedback verkoper (23.161)
Dit object (1)
Alle objecten (23.161)
- s***e (1112)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopAs described, packed well, very happy, thank you
- e***e (129)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat seller! I had a small issue with an item I purchased. After seller was notified I was immediately reimbursed, no questions asked!
- d***e (6)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopEasy straightforward experience.
- g***5 (79)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopbook looks new!! I love it. better than i expected.