Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
Raw
US $7,31
OngeveerEUR 6,31
of Beste voorstel
Was US $8,60 (15% korting)
Objectstaat:
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: San Diego, California, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 7 aug en ma, 11 aug tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:326492059545
Specificaties
- Objectstaat
- Release Year
- 2003
- ISBN
- 9781580084703
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Ten Speed Press
ISBN-10
1580084702
ISBN-13
9781580084703
eBay Product ID (ePID)
2362754
Product Key Features
Book Title
Raw
Number of Pages
216 Pages
Language
English
Topic
Vegetarian, Methods / Raw Food, Courses & Dishes / General, Specific Ingredients / General
Publication Year
2003
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
0.9 in
Item Weight
45.9 Oz
Item Length
11.2 in
Item Width
9.2 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2003-018075
Reviews
Anyone who wants to understand American cuisine as it enters the 21st century must eat at Charlie Trotter'¬?s. . . . No restaurant in America comes closer to delivering a flawless total dining experience. -Wine Spectator, naming Charlie Trotter'¬?s as America'¬?s Best Restaurant"There'¬?s a whole philosophy behind this cuisine, but for Klein it'¬?s more about sensuality and bringing out the best in food. . . . Klein has uncovered a seemingly unlimited palette of flavors. She breaks every preconceived notion about a vegetarian diet. . . . Whether carnivore, vegetarian, glutton or gourmet, the food will make you a believer." -San Francisco Chronicle"Roxanne Klein is in charge of the Bay Area'¬?s (if not the country'¬?s) most talked-about kitchen. At her living-foods restaurant in Larkspur, almost all the food is raw. The results are both innovative and spectacular."-Bon App?©tit"Roxanne Klein'¬?s artistry. . . is rocking the elite food world. . . . Adventurous home cooks as well as chefs may be inspired to learn some of her techniques and to look at vegetables with a fresh eye."-Gourmet
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5636
Synopsis
In 'Raw', chef Charlie Trotter collaborates with a leading practitioner of the raw-food philosophy, Roxanne Klein, to produce this collection of over 100 recipes based on raw food.
LC Classification Number
TX837.T783 2003
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Over deze verkoper
Books for Ages
99,2% positieve feedback•56K objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Populaire rubrieken in deze winkel
Feedback verkoper (15.130)
- v***e (350)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopVery well packaged, as described and arrived in good time. Thoroughly recommended seller!
- d***b (436)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopno issues at all. would buy from this seller again
- n***o (557)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopExcellent price, outstanding customer service m. Thank you so much