Hebt u iets om te verkopen?

Understanding Food: Principles and Preparation by Amy Brown, 6th edition

Blue Frog Provisions
(120)
Geregistreerd als particuliere verkoper
Voorschriften voor consumentenbescherming die voortvloeien uit Europese consumentenwetgeving, zijn derhalve niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
US $18,99
OngeveerEUR 16,39
of Beste voorstel
Objectstaat:
Heel goed
Wees gerust. Retourzendingen worden geaccepteerd.
Verzendkosten:
Gratis USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Covington, Louisiana, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 7 aug en ma, 11 aug tot 94104
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
     Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:316899690584

Specificaties

Objectstaat
Heel goed: Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat ...
Book Title
Understanding Food : Principles and Preparation Hardcover Amy Chr
ISBN
9781337557566

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Cengage Learning
ISBN-10
1337557560
ISBN-13
9781337557566
eBay Product ID (ePID)
239656402

Product Key Features

Number of Pages
704 Pages
Language
English
Publication Name
Understanding Food : Principles and Preparation
Publication Year
2018
Subject
Nursing / Nutrition, Nutrition, Diet & Nutrition / Nutrition, General, Industries / Food Industry
Features
Revised
Type
Textbook
Subject Area
Cooking, Health & Fitness, Business & Economics, Medical
Author
Amy Christine Brown
Series
Mindtap Course List Ser.
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
10.9 in
Item Weight
57.6 Oz
Item Length
1.3 in
Item Width
8.4 in

Additional Product Features

Edition Number
6
Intended Audience
College Audience
LCCN
2017-949419
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.3
Table Of Content
Part I: FOOD SCIENCE AND NUTRITION.1. Food Selection 2. Food Evaluation.3. Chemistry of Food Composition.Part II: FOOD SERVICE.4. Food Safety.5. Food Preparation Basics.6. Meal Management.Part III: FOODS.Protein-Meat, Poultry, Fish, Dairy, and Eggs.7. Meat.8. Poultry.9. Fish and Shellfish.10. Milk.11. Cheese.12. Eggs.Phytochemicals-Vegetables, Fruits, Soups, and Salads.13. Vegetables and Legumes.14. Fruits.15. Soups, Salads, and Gelatins.Complex Carbohydrates-Cereals, Flour, and Breads.16. Cereal Grains and Pastas.17. Flours and Flour Mixtures.18. Starches and Sauces.19. Quick Breads.20. Yeast Breads.Desserts--Refined Carbohydrates and Fat.21. Sweeteners.22. Fats and Oils.23. Cakes and Cookies.24. Pies and Pastries.25. Candy.26. Frozen Desserts.Water--Beverages.27. Beverages.Part IV: FOOD INDUSTRY.28. Food Preservation.29. Government Food Regulations.30. Careers in Food and Nutrition.
Edition Description
Revised edition
Synopsis
UNDERSTANDING FOOD: PRINCIPLES AND PREPARATION is your introductory guide to food, food preparation, food service and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, this best-selling text gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles and insight into the variety of career options available in the food industry. Numerous photographs and illustrations help you understand and apply what you read, and the sixth edition is now available with MindTap Nutrition--a digital learning platform that lets you learn how, when and where you want--even on your mobile With features like self-assessments, pop-up tutors, videos and an interactive ebook, MindTap Nutrition makes studying a breeze., UNDERSTANDING FOOD: PRINCIPLES AND PREPARATION is your introductory guide to food, food preparation, food service and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, this best-selling text gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles and insight into the variety of career options available in the food industry. Numerous photographs and illustrations help you understand and apply what you read, and the sixth edition is now available with MindTap Nutrition--a digital learning platform that lets you learn how, when and where you want--even on your mobile! With features like self-assessments, pop-up tutors, videos and an interactive ebook, MindTap Nutrition makes studying a breeze.
LC Classification Number
TX354

Objectbeschrijving van de verkoper

Over deze verkoper

Blue Frog Provisions

98,5% positieve feedback392 objecten verkocht

Lid geworden op nov 2015
Reageert meestal binnen 24 uur
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0

Feedback verkoper (113)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief