Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
Understanding Food: Principles and Preparation by Amy Brown, 6th edition
US $18,99
OngeveerEUR 16,39
of Beste voorstel
Objectstaat:
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Covington, Louisiana, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 7 aug en ma, 11 aug tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:316899690584
Specificaties
- Objectstaat
- Book Title
- Understanding Food : Principles and Preparation Hardcover Amy Chr
- ISBN
- 9781337557566
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Cengage Learning
ISBN-10
1337557560
ISBN-13
9781337557566
eBay Product ID (ePID)
239656402
Product Key Features
Number of Pages
704 Pages
Language
English
Publication Name
Understanding Food : Principles and Preparation
Publication Year
2018
Subject
Nursing / Nutrition, Nutrition, Diet & Nutrition / Nutrition, General, Industries / Food Industry
Features
Revised
Type
Textbook
Subject Area
Cooking, Health & Fitness, Business & Economics, Medical
Series
Mindtap Course List Ser.
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
10.9 in
Item Weight
57.6 Oz
Item Length
1.3 in
Item Width
8.4 in
Additional Product Features
Edition Number
6
Intended Audience
College Audience
LCCN
2017-949419
Dewey Edition
22
Illustrated
Yes
Dewey Decimal
641.3
Table Of Content
Part I: FOOD SCIENCE AND NUTRITION.1. Food Selection 2. Food Evaluation.3. Chemistry of Food Composition.Part II: FOOD SERVICE.4. Food Safety.5. Food Preparation Basics.6. Meal Management.Part III: FOODS.Protein-Meat, Poultry, Fish, Dairy, and Eggs.7. Meat.8. Poultry.9. Fish and Shellfish.10. Milk.11. Cheese.12. Eggs.Phytochemicals-Vegetables, Fruits, Soups, and Salads.13. Vegetables and Legumes.14. Fruits.15. Soups, Salads, and Gelatins.Complex Carbohydrates-Cereals, Flour, and Breads.16. Cereal Grains and Pastas.17. Flours and Flour Mixtures.18. Starches and Sauces.19. Quick Breads.20. Yeast Breads.Desserts--Refined Carbohydrates and Fat.21. Sweeteners.22. Fats and Oils.23. Cakes and Cookies.24. Pies and Pastries.25. Candy.26. Frozen Desserts.Water--Beverages.27. Beverages.Part IV: FOOD INDUSTRY.28. Food Preservation.29. Government Food Regulations.30. Careers in Food and Nutrition.
Edition Description
Revised edition
Synopsis
UNDERSTANDING FOOD: PRINCIPLES AND PREPARATION is your introductory guide to food, food preparation, food service and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, this best-selling text gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles and insight into the variety of career options available in the food industry. Numerous photographs and illustrations help you understand and apply what you read, and the sixth edition is now available with MindTap Nutrition--a digital learning platform that lets you learn how, when and where you want--even on your mobile With features like self-assessments, pop-up tutors, videos and an interactive ebook, MindTap Nutrition makes studying a breeze., UNDERSTANDING FOOD: PRINCIPLES AND PREPARATION is your introductory guide to food, food preparation, food service and food science. Integrating these key topics with relevant information about nutrition and the food industry, this best-selling text gives you a thorough overview of the different dimensions of food principles and insight into the variety of career options available in the food industry. Numerous photographs and illustrations help you understand and apply what you read, and the sixth edition is now available with MindTap Nutrition--a digital learning platform that lets you learn how, when and where you want--even on your mobile! With features like self-assessments, pop-up tutors, videos and an interactive ebook, MindTap Nutrition makes studying a breeze.
LC Classification Number
TX354
Objectbeschrijving van de verkoper
Over deze verkoper
Blue Frog Provisions
98,5% positieve feedback•392 objecten verkocht
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
Feedback verkoper (113)
- t***t (434)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopExcellent transaction. Highly recommend this seller
- j***a (56)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopThe packing was perfect, the items were just as described, fast shipping and the communication was great. I’m so grateful! I would highly recommend this seller. Thank you 🙌
- i***i (145)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopExactly as described. Packed pieces very well. Happy with quality of item and good shipping. Thank you.