Afbeelding 1 van 17

















Galerij
Afbeelding 1 van 17

















Hebt u iets om te verkopen?
ART CULINAIRE Magazine 15 HC Book | Art of Pastry Sous Vide Culinary Hong Kong
US $24,79
OngeveerEUR 21,30
Objectstaat:
“Vintage "Art Culinaire" #15 Hardcover Cook Book is Very Clean and in Good used / preowned condition. ”... Meer lezenover objectstaat
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Seattle, Washington, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 13 aug en za, 16 aug tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:226094787066
Specificaties
- Objectstaat
- Heel goed
- Opmerkingen van verkoper
- Book Title
- Art Culinaire
- Signed
- No
- Book Series
- ART CULINAIRE Magazine
- Ex Libris
- No
- Narrative Type
- Nonfiction
- Original Language
- English
- Item Length
- 12.5 in
- Publisher
- Franz Mitterer
- Inscribed
- No
- Intended Audience
- Young Adults, Adults
- Edition
- First Edition, #15, The Art of Pastry - Bordering on the Incredible, Sous Vide - The Science of Pouch Cooking, A Culinary Tour of Hong Kong
- Vintage
- Yes
- Publication Year
- 1989
- Type
- Cook Book
- Format
- Hardcover
- Issue #
- 15
- Language
- English
- Era
- 1980s
- Features
- Illustrated, Franz Mitterer, #14, German and Swiss Cuisine, The History of Beaujolais Nouveau, Catered Affairs, Chefs and Their Charitable Contributions
- Genre
- Cookbooks
- Topic
- Culinary Arts
- Item Width
- 9.5 in
Objectbeschrijving van de verkoper
Over deze verkoper
Emerald City Resale
100% positieve feedback•18K objecten verkocht
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
Populaire rubrieken in deze winkel
Feedback verkoper (6.007)
- 3***y (6124)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopExcellent.
- 7***a (176)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopItem arrived as described, in great condition, reasonably priced, & was packaged very well!
- c***h (36)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopworks great