Hebt u iets om te verkopen?

Get in There and Cook: A Master Class for the Starter Chef by Sax, Richard

by Sax, Richard | HC | VeryGood
ThriftBooks
(3940386)
Ingeschreven als zakelijke verkoper
US $6,16
OngeveerEUR 5,32
Objectstaat:
Heel goed
May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ... Meer lezenover objectstaat
5 beschikbaar2 verkocht
Wees gerust. Gratis verzending en retourzending.
Snel, anders bent u te laat. 1 persoon volgt dit object.
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping.
Bevindt zich in: Aurora, Illinois, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 7 aug en ma, 11 aug tot 94104
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
     Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:193873207957
Laatst bijgewerkt op 25 jul 2025 22:08:51 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend ...
Binding
Hardcover
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9780517703588

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Random House Value Publishing
ISBN-10
0517703580
ISBN-13
9780517703588
eBay Product ID (ePID)
184514

Product Key Features

Book Title
Get in there and Cook : a Master Class for the Starter Chef
Number of Pages
240 Pages
Language
English
Publication Year
1997
Topic
Regional & Ethnic / American / General, General
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Richard Sax
Format
Hardcover

Dimensions

Item Weight
23.6 Oz
Item Length
9.4 in
Item Width
7.9 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
97-170099
Dewey Edition
21
Dewey Decimal
641.5
Synopsis
Richard Sax had a simple goal for this book: to take the fear out of cooking. "Take the time to learn a handful of basic cooking techniques," he writes in his introduction, "and you'll soon discover, if you haven't already, that working in the kitchen is fun." And fun it is with Richard as your teacher. Richard's cooking classes were always standing-room-only successes; he not only gave a method for a recipe, he also taught how cooking works. With Richard as benevolent friend, you'll soon see the kitchen as a room where you can be creative and relaxed. Here's everything you need to know to create a wonderful meal, from appetizers straight through to coffee and dessert. And before you even set foot in the kitchen, you'll learn how to read a recipe, compose a menu, get everything to the table at the same time, and clean up--there are even a handful of food safety tips. Seasoned cooks should also read on, for there is much of interest in these pages: Richard's enticing recipes. A hearty farmer's market vegetable soup. Soy-glazed broiled salmon with crisp, cool cucumbers. Winter pasta with fresh greens and roasted garlic. A New England boiled beef dinner. Honey-lemon glazed carrots and creamy mashed potatoes made without cream. And of course, the collection would not be complete without some of Richard's classic home desserts. What about a warm apple crumble cake? Or fudgy white chocolate chunk brownies? This is the kind of food reputations are built on. No exotic equipment needed here. Just the good sense to follow Richard's advice and enter the realm of cooking as high adventure. Now's the time to get in there-and cook! "Even if you have never cooked before, Richard's recipes will guide you and teach you how to serve delicious meals. And if you have cooked, these same recipes will inspire new dishes. They are all easy and wonderful. Richard's recipes are always a joy." -Maida Heatter, author of dessert cookbooks
LC Classification Number
TX652.S29 1997

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Over deze verkoper

ThriftBooks

98,9% positieve feedback19,7M objecten verkocht

Lid geworden op mrt 2015
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Just Voted on Newsweek - ThriftBooks ranks #1 America's Best Online Shops 2025 in Office, Electronics & Media sector, Media category!!ThriftBooks is a fully independent seller of used books, having ...
Meer weergeven

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9

Feedback verkoper (5.696.969)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief