Deze aanbieding is door de verkoper beëindigd op wo, 9 jul om 8:38 PM omdat het object niet langer beschikbaar is.
Cooking with Plant-Based Meat: 75 Satisfying Recipes Using Next-Generation M...
Afgelopen
Cooking with Plant-Based Meat: 75 Satisfying Recipes Using Next-Generation M...
US $7,55US $7,55
wo, 09 jul, 20:38wo, 09 jul, 20:38
Hebt u iets om te verkopen?

Cooking with Plant-Based Meat: 75 Satisfying Recipes Using Next-Generation M...

goodwillrs
(289546)
Ingeschreven als zakelijke verkoper
US $7,55
OngeveerEUR 6,52
Objectstaat:
Redelijk
Laatste exemplaar1 verkocht
    Verzendkosten:
    Gratis USPS Media MailTM.
    Bevindt zich in: Racine, Wisconsin, Verenigde Staten
    Levering:
    Geschatte levering tussen za, 9 aug en vr, 15 aug tot 94104
    De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
    Retourbeleid:
    30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
    Betalingen:
         Diners Club

    Winkel met vertrouwen

    Geld-terug-garantie van eBay
    Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
    De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
    eBay-objectnummer:166957645057
    Laatst bijgewerkt op 09 jul 2025 18:06:06 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

    Specificaties

    Objectstaat
    Redelijk: Een boek dat slijtage vertoont. De kaft kan enigszins beschadigd zijn, maar is als geheel ...
    Release Year
    2022
    ISBN
    9781954210028

    Over dit product

    Product Identifiers

    Publisher
    America's Test Kitchen
    ISBN-10
    1954210027
    ISBN-13
    9781954210028
    eBay Product ID (ePID)
    3050413646

    Product Key Features

    Book Title
    Cooking with Plant-Based Meat : 75 Satisfying Recipes Using Next-Generation Meat Alternatives
    Number of Pages
    192 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    2022
    Topic
    Health & Healing / General, Vegetarian, General, Vegan
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking, House & Home
    Author
    America's Test Kitchen
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    0.6 in
    Item Weight
    20.6 Oz
    Item Length
    9.3 in
    Item Width
    7.4 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    LCCN
    2021-050946
    Dewey Edition
    23
    Dewey Decimal
    641.56362
    Synopsis
    This must-have guide to cooking with today's new plant-based meats includes all the satisfying, sustainable recipes you actually want to eat. Available everywhere from grocery stores to fast food chains, today's meat alternatives like Impossible Burger and Beyond Meat impressively replicate the taste and texture of meat. Now, the recipe experts at America's Test Kitchen show how to cook successfully with these modern meat mimickers-producing juicy, savory, meaty flavor-and transform them into a broad array of mouthwatering dishes that make sustainable meat-free eating feel luxurious. We've tested our way through the plethora of meat alternatives so we could guide you to the tastiest and most reliable. Learn how to use them in 75 exciting dishes, including- Snacks and apps- Meaty Loaded Nacho Dip, Jamaican Meat Patties, and Pan-Fried Dumplings. Burgers and tacos galore- Grilled Smokehouse Barbecue Burgers, Double Smashie Burgers, Chorizo and Potato Tacos, and Crispy Fried Tacos with Almonds and Raisins. Saucy pasta favorites- One-Pot Stroganoff, Weeknight Tagliatelle with Bolognese Sauce, Meatballs and Marinara, and Lion's Head Meatballs. Fast and easy dinners- Quinoa Bowls with Meatballs, Green Beans, and Garlic Dressing; Meat-and-Bean Burritos; and Stuffed Zucchini with Spiced Meat and Dried Apricots. Ever wondered how can you tell when plant-based meat has reached ideal doneness, or how to cope with sticking? You'll find the answers here to these questions and many more. And you'll discover cooking techniques that will keep you inspired long-term.
    LC Classification Number
    TX838.C66 2022

    Objectbeschrijving van de verkoper

    Informatie van zakelijke verkoper

    Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
    Over deze verkoper

    goodwillrs

    99% positieve feedback1,2M objecten verkocht

    Lid geworden op okt 2017
    Reageert meestal binnen 24 uur
    Ingeschreven als zakelijke verkoper
    Goodwill is different from other mainstream retailers because of our mission and investment back into the communities in which we operate. Revenue from our retail operations and online sales fund ...
    Meer weergeven

    Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

    Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
    Nauwkeurige beschrijving
    4.9
    Redelijke verzendkosten
    4.9
    Verzendtijd
    5.0
    Communicatie
    5.0

    Feedback verkoper (326.791)

    Alle beoordelingen
    Positief
    Neutraal
    Negatief
      • o***d (1209)- Feedback gegeven door koper.
        Afgelopen maand
        Geverifieerde aankoop
        Smooth transaction, exactly as described, fast shipping, thank you!
      Alle feedback weergeven