
Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of... - Sandor Ellix Katz
GBP 9,17GBP 9,17
zo, 18 mei, 21:18zo, 18 mei, 21:18
Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of... - Sandor Ellix Katz
GBP 9,17
OngeveerEUR 10,60
Objectstaat:
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
GBP 5,00 (ongeveer EUR 5,78) Economy Int'l Postage.
Bevindt zich in: Rossendale, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 20 aug en vr, 5 sep tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:156973812033
Specificaties
- Objectstaat
- Genre
- Preserving & freezing
- ISBN
- 9781931498234
Over dit product
Product Information
Bread. Cheese. Wine. Beer. Coffee. Chocolate. Most people consume fermented foods and drinks every day. For thousands of years, humans have enjoyed the distinctive flavours and nutrition resulting from the transformative power of microscopic bacteria and fungi. Wild Fermentation: The Flavor, Nutrition, and Craft of Live-Culture Foods is the first cookbook to widely explore the culinary magic of fermentation. "Fermentation has been an important journey of discovery for me," writes author Sandor Ellix Katz. "I invite you to join me along this effervescent path, well trodden for thousands of years yet largely forgotten in our time and place, bypassed by the superhighway of industrial food production." The flavours of fermentation are compelling and complex, quite literally alive. This book takes readers on a whirlwind trip through the wide world of fermentation, providing readers with basic and delicious recipes - some familiar, others exotic - that are easy to make at home. The book covers vegetable ferments such as sauerkraut, kimchi and sour pickles; bean ferments including miso, tempeh, dosas, and idli; dairy ferments including yogurt, kefir and basic cheesemaking (as well as vegan alternatives); sourdough bread-making; other grain fermentations from Cherokee, African, Japanese and Russian traditions; extremely simple wine- and beer-making (as well as cider-, mead-, and champagne-making) techniques; and vinegar-making. With nearly 100 recipes, this is a comprehensive and extremely wide-ranging fermentation cookbook.
Product Identifiers
Publisher
Chelsea Green Publishing
ISBN-10
1931498237
ISBN-13
9781931498234
eBay Product ID (ePID)
91401332
Product Key Features
Publication Year
2003
Number of Pages
187 Pages
Language
English
Illustrator
Yes
Format
Paperback
Dimensions
Item Height
0.5 in
Item Weight
9 oz.
Item Length
10 in
Item Width
7 in
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Btw-nummer: GB 901578627
CRN: 07693718
Over deze verkoper
WeBuyBooks
99,6% positieve feedback•7,8M objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (3.101.162)
Dit object (1)
Alle objecten (3.101.162)
- u***d (768)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen 6 maandenGeverifieerde aankoopFast delivery
- 2***5 (1846)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat Thanks
- 2***5 (1846)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat Thanks
- 2***5 (1846)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat Thanks