Afbeelding 1 van 8








Galerij
Afbeelding 1 van 8








Hebt u iets om te verkopen?
LADUREE Sweet Recipes Philippe Andrieu French Pastry Bakery Paris Tea Salon
US $29,99
OngeveerEUR 25,88
Objectstaat:
“lower corner of pgs 356-392 mildly creased else VERY GOOD in box, bottom of box soiled in places”
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis USPS Media MailTM.
Bevindt zich in: Pasadena, California, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen ma, 4 aug en do, 7 aug tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:156958637535
Specificaties
- Objectstaat
- Heel goed
- Opmerkingen van verkoper
- “lower corner of pgs 356-392 mildly creased else VERY GOOD in box, bottom of box soiled in places”
- Signed
- No
- Ex Libris
- No
- Narrative Type
- Nonfiction
- Original Language
- French
- Inscribed
- No
- Intended Audience
- Adults
- Edition
- First American
- Personalize
- No
- Type
- Cookbook
- Era
- 2010s
- Personalized
- No
- Features
- Illustrated, Original Box
- Country/Region of Manufacture
- United States
- Subjects
- Food & Drink; Cooking
- ISBN
- 9782812304439
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Editions Du Chene
ISBN-10
281230443X
ISBN-13
9782812304439
eBay Product ID (ePID)
5038657461
Product Key Features
Book Title
Laduree: the Sweet Recipes
Number of Pages
392 Pages
Language
English
Publication Year
2011
Topic
Courses & Dishes / Pastry
Genre
Cooking
Format
Hardcover
Dimensions
Item Height
1.6 in
Item Weight
32.4 Oz
Item Length
7.4 in
Item Width
7.1 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
Synopsis
-A must-have with scrumptious recipes from the world-famous Ladur e tea shop -Ladur e reveals the secrets of their magical macaroons for the first time ever -Features padded cover, gold edges, and a beautiful gift box -100 recipes of pastry chef of the prestigious Ladur e known and recognized by gourmets around the world The story of Ladur e started in 1862 when Louis Ernest Ladur e opened a bakery in the heart of Paris at 16, rue Royale. In 1997 Ladur e opened a tea-room/restaurant on the prestigious Champs-Elys es, followed by other Parisian addresses and international tea-rooms in London, Dublin, Geneva, Monaco, Tokyo, Milan and soon New York. In this book Philippe Andrieu, the Pastry Chef at Ladur e, reveals 100 of the most famous Ladur e recipes, adapted for the general public. From the Strawberry Cake with Rose Choux Pastry to Pistachio Financiers and the world-famous macaroons in all their variety, this icon of French "art de vivre" is brought to life in a pallet of pastries the colour of powder pink, light green, bright purple, and lemon yellow., ·A must-have with scrumptious recipes from the world-famous Ladurée tea shop ·Ladurée reveals the secrets of their magical macaroons for the first time ever ·Features padded cover, gold edges, and a beautiful gift box ·100 recipes of pastry chef of the prestigious Ladurée known and recognized by gourmets around the world The story of Ladurée started in 1862 when Louis Ernest Ladurée opened a bakery in the heart of Paris at 16, rue Royale. In 1997 Ladurée opened a tea-room/restaurant on the prestigious Champs-Elysées, followed by other Parisian addresses and international tea-rooms in London, Dublin, Geneva, Monaco, Tokyo, Milan and soon New York. In this book Philippe Andrieu, the Pastry Chef at Ladurée, reveals 100 of the most famous Ladurée recipes, adapted for the general public. From the Strawberry Cake with Rose Choux Pastry to Pistachio Financiers and the world-famous macaroons in all their variety, this icon of French "art de vivre" is brought to life in a pallet of pastries the colour of powder pink, light green, bright purple, and lemon yellow., 100 recipes from the Pastry Chef at the prestigious Ladure. This book is a precious object, designed to look and feel like one of their cult boxes of macarons, famous for their pastel colors and sophistication.
Objectbeschrijving van de verkoper
Over deze verkoper
CookBookJJ
98,2% positieve feedback•12K objecten verkocht
Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
Feedback verkoper (6.890)
- i***d (1327)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat item, as described. Well packaged for shipping. Fast shipping with tracking. Would do business again! AA++!!
- j***5 (165)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopPerfect - Great seller - Fast shipping
- n***y (10136)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopAAA+++ Thank you!!