
Memories of Gascony - Koffmann, Pierre
GBP 4,13GBP 4,13
do, 17 jul, 17:08do, 17 jul, 17:08
Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
Memories of Gascony - Koffmann, Pierre
GBP 4,13
OngeveerEUR 4,73
Objectstaat:
“Ex library copy with usual stamps & stickers”
Goed
Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
GBP 5,00 (ongeveer EUR 5,73) Economy Int'l Postage.
Bevindt zich in: Rossendale, Verenigd Koninkrijk
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 13 aug en do, 28 aug tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:156939156759
Specificaties
- Objectstaat
- Goed
- Opmerkingen van verkoper
- “Ex library copy with usual stamps & stickers”
- ISBN
- 9781784722234
Over dit product
Product Information
One of the great works on regional French food, by one of the greatest of all French chefs. Tom Parker Bowles To mark Pierre Koffmann's 50th year as a chef, this new edition of his iconic, award-winning cookbook is classic Koffmann and includes his celebrated Pieds de Cochon (stuffed pigs' trotters) recipe from Tante Claire, his mouthwatering Souffle aux Pistaches (pistachio souffle) plus seasonal dishes and simple family recipes from the south-west of France. Pierre Koffmann's Memories of Gascony is the story of how one of the most influential chefs of our time first learned to love food. With recipes and reminiscences from his grandparents' home in rural Gascony, this is an intimate account of school holidays spent on the farm helping his grandfather to harvest and hunt, and learning to treasure seasonality, simplicity and the best ingredients at his grandmother's side. The finest of Gascony produce is here, with a focus on simplicity. The recipes stand the test of time and speak to the food tastes and trends of today. You'll devour the cuisine as you go along - with recipes for dandelion salad with bacon and poached egg, grilled chicken with shallots and vinaigrette, and greengages in armagnac in Spring; chicken liver pate with capers, Bayonne ham tart with garlic, oeufs a la neige in Summer; roast hare with mustard and beetroot, salt cod cassoulet and quince jelly in Autumn; and fried eggs with foie gras, potato and bacon pie and tarte aux pruneaux in Winter. The first time you taste Pierre's pistachio souffle you can never go back. Jason Atherton Pierre is one of the world's great, instinctive chefs. Heston Blumenthal Pierre Koffmann is a giant of the kitchen, and his shadow looms larger than anyone else's. Almost every decent chef I can think of learned most of what he knows from Pierre. Giles Coren Pierre Koffmann has a unique talent, and I have always admired how he cooks from the heart. Tom Kitchin This book does a rare thing: it brings Pierre's love of simple ingredients and deeply delicious rural French cooking to within the grasp of us mortals. Russell Norman 'Pierre the Bear' as he is known to me, and to the many other chefs who have been lucky enough to work in a kitchen under his tutelage, is an extraordinarily talented man. Gordon Ramsay If you do not own a copy of Pierre Koffmann's glorious Memories of Gascony your cookbook collection is not complete. Brilliant to read; even better to cook from. Jay Rayner One of the purest of purest chefs. Albert Roux No words can describe how delicious his food is. He is the Chef's Chef. </
Product Identifiers
Publisher
Octopus
ISBN-13
9781784722234
eBay Product ID (ePID)
221101895
Product Key Features
Publication Year
2016
Book Title
Memories of Gascony
Number of Pages
304 Pages
Language
English
Genre
Cookbooks
Format
Paperback
Dimensions
Item Height
244 mm
Item Weight
960 g
Item Width
188 mm
Additional Product Features
Country/Region of Manufacture
United Kingdom
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Btw-nummer: GB 901578627
CRN: 07693718
Over deze verkoper
WeBuyBooks
99,6% positieve feedback•7,8M objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (3.083.753)
Dit object (1)
Alle objecten (3.083.753)
- Automatische Bewertung von eBay- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandBestellung erfolgreich durchgeführt - mit Sendungsverfolgung und fristgerecht
- 5***r (307)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGood condition, reasonable price, good read as well
- 5***r (307)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGood condition, reasonable price, good read as well
- g***k (2929)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGood Transaction Recommended