Deze aanbieding is verkocht op za, 21 jun om 8:31 PM.
The Catalan Kitchen: From mountains to city and sea – recipes from Spain's culin
Verkocht
The Catalan Kitchen: From mountains to city and sea – recipes from Spain's culin
US $13,51US $13,51
za, 21 jun, 20:31za, 21 jun, 20:31
Hebt u iets om te verkopen?

The Catalan Kitchen: From mountains to city and sea – recipes from Spain's culin

CH Media Store
(6725)
Geregistreerd als particuliere verkoper
Voorschriften voor consumentenbescherming die voortvloeien uit Europese consumentenwetgeving, zijn derhalve niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.
US $13,51
OngeveerEUR 11,85
of Beste voorstel
Was US $20,94 (35% korting)Wat betekent deze prijs?
Recente verkoopprijs (door de verkoper verstrekt)
Objectstaat:
Goed
Ships fast with tracking.
Afgelopen: 21 jun 2025 20:31:07 CEST
    Verzendkosten:
    US $3,99 (ongeveer EUR 3,50) Standard Shipping.
    Bevindt zich in: Woodbridge, Virginia, Verenigde Staten
    Levering:
    Geschatte levering tussen ma, 4 aug en do, 7 aug tot 94104
    De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
    Retourbeleid:
    30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
    Betalingen:
         Diners Club

    Winkel met vertrouwen

    Geld-terug-garantie van eBay
    Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
    De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
    eBay-objectnummer:156727579605
    Laatst bijgewerkt op 18 jun 2025 21:57:31 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

    Specificaties

    Objectstaat
    Goed
    Een boek dat is gelezen, maar zich in goede staat bevindt. De kaft is zeer minimaal beschadigd (er zijn bijvoorbeeld slijtplekken), maar er zijn geen deukjes of scheuren. De harde kaft heeft mogelijk geen stofomslag meer. De boekband vertoont minimale slijtage. De meeste bladzijden zijn onbeschadigd. Er zijn weinig vouwen en scheuren en er is vrijwel geen tekst met potlood onderstreept of met een accentueerstift gemarkeerd. Er is niet in de kantlijn geschreven. Er ontbreken geen bladzijden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
    Opmerkingen van verkoper
    “Ships fast with tracking.”
    ISBN
    9781925418842

    Over dit product

    Product Identifiers

    Publisher
    Smith Street Books
    ISBN-10
    1925418847
    ISBN-13
    9781925418842
    eBay Product ID (ePID)
    240432928

    Product Key Features

    Book Title
    Catalan Kitchen : from Mountains to City and Sea-Recipes from Spain's Culinary Heart
    Number of Pages
    256 Pages
    Language
    English
    Publication Year
    2018
    Topic
    Regional & Ethnic / Spanish, Specific Ingredients / Seafood, Regional & Ethnic / Mediterranean
    Illustrator
    Yes
    Genre
    Cooking
    Author
    Emma Warren
    Format
    Hardcover

    Dimensions

    Item Height
    1.2 in
    Item Weight
    45.7 Oz
    Item Length
    11.4 in
    Item Width
    8.1 in

    Additional Product Features

    Intended Audience
    Trade
    Dewey Edition
    23
    TitleLeading
    The
    Dewey Decimal
    641.59467
    Synopsis
    The Catalan Kitchenis a celebration of 100 authentic and traditional dishes from Spain's culinary heart., The Catalan Kitchen is a celebration of eighty-five authentic and traditional dishes from Spain's culinary heart. The Catalonia region is situated on the west coast of the Mediterranean and blessed with one of the richest food cultures in Europe. Although Catalonia is still geographically and politically connected to Spain, Catalans consider themselves independent with their own language, history, culture, and cuisine. Its food is considered unique in Spain, and it is home to one of the highest concentrations of Michelin-starred restaurants in the world. Catalan cuisine does not center around tapas, and although pintxos do feature heavily, they are not the mainstay of the region and most dishes are larger, stand-alone meals. Dishes are heavily influenced by pork and fresh seafood, with a focus on fresh, seasonal produce that varies from recipes as simple as crushed tomatoes smeared on bread to hearty, slowcooked stews. Famous dishes include calçots--large salad onions cooked on a coal barbecue and then dipped into nutty and addictive Romesco sauce, a unique paella made without saffron and the addition of vermicelli noodles, myriad types of Catalan sausage served with white beans, sauces such as aioli and picada , and multiple pastries and desserts including crème Catalan (a version of crème brûlée). Beautifully packaged with stunning location and food photography, The Catalan Kitchen is the ultimate cookbook for lovers of Spanish and Mediterranean food., The Catalan Kitchen is a celebration of eighty-five authentic and traditional dishes from Spain's culinary heart. The Catalonia region is situated on the west coast of the Mediterranean and blessed with one of the richest food cultures in Europe. Although Catalonia is still geographically and politically connected to Spain, Catalans consider themselves independent with their own language, history, culture, and cuisine. Its food is considered unique in Spain, and it is home to one of the highest concentrations of Michelin-starred restaurants in the world. Catalan cuisine does not center around tapas, and although pintxos do feature heavily, they are not the mainstay of the region and most dishes are larger, stand-alone meals. Dishes are heavily influenced by pork and fresh seafood, with a focus on fresh, seasonal produce that varies from recipes as simple as crushed tomatoes smeared on bread to hearty, slowcooked stews. Famous dishes include cal ots--large salad onions cooked on a coal barbecue and then dipped into nutty and addictive Romesco sauce, a unique paella made without saffron and the addition of vermicelli noodles, myriad types of Catalan sausage served with white beans, sauces such as aioli and picada , and multiple pastries and desserts including cr me Catalan (a version of cr me br l e). Beautifully packaged with stunning location and food photography, The Catalan Kitchen is the ultimate cookbook for lovers of Spanish and Mediterranean food.
    LC Classification Number
    TX723.5

    Objectbeschrijving van de verkoper

    Over deze verkoper

    CH Media Store

    99,8% positieve feedback21K objecten verkocht

    Lid geworden op jul 2020
    Reageert meestal binnen 24 uur
    Geregistreerd als particuliere verkoperDus de consumentenrechten die voortvloeien uit EU-wetgeving voor consumentenbescherming zijn niet van toepassing. eBay-kopersbescherming geldt nog steeds voor de meeste aankopen.

    Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

    Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
    Nauwkeurige beschrijving
    5.0
    Redelijke verzendkosten
    4.8
    Verzendtijd
    5.0
    Communicatie
    5.0

    Feedback verkoper (7.014)

    Alle beoordelingen
    Positief
    Neutraal
    Negatief
      • o***s (2019)- Feedback gegeven door koper.
        Afgelopen maand
        Geverifieerde aankoop
        Great communication and detailed photos. Quick shipping. Thank you!
      Alle feedback weergeven