Hebt u iets om te verkopen?

Under Pressure: Cooking Sous Vide [The Thomas Keller Library] - Keller, Thomas

Goodwill BookWorks
(237996)
Ingeschreven als zakelijke verkoper
US $25,58
OngeveerEUR 21,94
Objectstaat:
Redelijk
Een goed doel steunen was nog nooit zo de moeite waard. Deze verkoop steunt een goed doel.
Wees gerust. Retourzendingen worden geaccepteerd.
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping.
Bevindt zich in: Austin, Texas, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen ma, 30 jun en za, 5 jul tot 94104
De levertijd wordt geschat met onze eigen methode op basis van onder meer de nabijheid van de koper ten opzichte van de objectlocatie, de geselecteerde verzendservice, en de verzendgeschiedenis van de verkoper. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
     Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:146599056454
Laatst bijgewerkt op 22 jun 2025 02:37:41 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

De netto-opbrengst gaat naar Goodwill Industries of Central Texas

For almost six decades, Goodwill Central Texas has relentlessly focused on a single goal: empowering people to work. The extremely high levels of unemployment among segments of our community are ...
  • Officiële aanbieding van eBay for Charity Meer weten?
  • Deze verkoop is ten voordele van een goedgekeurde non-profitorganisatie.

Specificaties

Objectstaat
Redelijk: Een boek dat slijtage vertoont. De kaft kan enigszins beschadigd zijn, maar is als geheel ...
ISBN
9781579653514

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Artisan
ISBN-10
1579653510
ISBN-13
9781579653514
eBay Product ID (ePID)
65661574

Product Key Features

Book Title
Under Pressure : Cooking Sous Vide
Number of Pages
304 Pages
Language
English
Topic
Individual Chefs & Restaurants, General, Methods / Special Appliances, Methods / Professional
Publication Year
2008
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Thomas Keller
Book Series
The Thomas Keller Library
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
1.1 in
Item Weight
77.4 Oz
Item Length
11.2 in
Item Width
11.5 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2007-049387
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5/87
Table Of Content
Forward by Bruno Goussault Introduction: A Powerful New Cooking Tool by Harold McGee Precision of Execution Why Sous Vide? My Path to Sous Vide The Chefs The Fundamentals Vegetables and Fruits Fish and Shellfish Poultry and Meat Variety Meats Cheese and Desserts Basics Product, Temperature, and Time
Synopsis
In Under Pressure, Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot-in flavour and precision. For example, steak that is a perfect medium rare from top to bottom; and meltingly tender yet medium rare short ribs that haven't lost their flavour to the sauce. Fish, which has a small window of doneness, is easier to finesse, and salmon develops a voluptuous texture when cooked at a low temperature. Fruit and vegetables benefit too, retaining their bright colours while achieving remarkable textures. There is wonderment in cooking sous vide-in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. The must-have book for professional chefs, culinary students, and forward-thinking home cooks., A revolution in cooking Sous vide is the culinary innovation that has everyone in the food world talking. In this revolutionary new cookbook, Thomas Keller, America's most respected chef, explains why this foolproof technique, which involves cooking at precise temperatures below simmering, yields results that other culinary methods cannot. For the first time, one can achieve short ribs that are meltingly tender even when cooked medium rare. Fish, which has a small window of doneness, is easier to finesse, and shellfish stays succulent no matter how long it's been on the stove. Fruit and vegetables benefit, too, retaining color and flavor while undergoing remarkable transformations in texture. The secret to sous vide is in discovering the precise amount of heat required to achieve the most sublime results. Through years of trial and error, Keller and his chefs de cuisine have blazed the trail to perfection--and they show the way in this collection of never-before-published recipes from his landmark restaurants--The French Laundry in Napa Valley and per se in New York. With an introduction by the eminent food-science writer Harold McGee, and artful photography by Deborah Jones, who photographed Keller's best-selling The French Laundry Cookbook , this book will be a must for every culinary professional and anyone who wants to up the ante and experience food at the highest level.
LC Classification Number
TX833.U47 2008

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Over deze verkoper

Goodwill BookWorks

98,3% positieve feedback706K objecten verkocht

Lid geworden op jul 1999
Ingeschreven als zakelijke verkoper
We are operated by Goodwill Industries of Central Texas. We sell worldwide - and around the corner - to give new life to your gently used books.Goodwill BookWorks turns your book donations into jobs ...
Meer weergeven

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
5.0

Populaire rubrieken in deze winkel

Feedback verkoper (268.853)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief