Hebt u iets om te verkopen?

The Hot Sauce Cookbook: Turn Up the Heat with 60+ Pepper Sauce Recipes

by Walsh, Robb | HC | VeryGood
ThriftBooks
(3943370)
Ingeschreven als zakelijke verkoper
US $8,33
OngeveerEUR 7,16
Objectstaat:
Heel goed
Missing dust jacket; May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ... Meer lezenover objectstaat
Wees gerust. Gratis verzending en retourzending.
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping.
Bevindt zich in: Aurora, Illinois, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen wo, 13 aug en za, 16 aug tot 94104
Bij geschatte leveringsdatums - nieuw venster of tabblad wordt rekening gehouden met de verwerkingstijd van de verkoper, de postcode van de verzendlocatie, de postcode van de bestemming, en het moment van aanvaarding. Geschatte leveringsdatums zijn ook afhankelijk van de geselecteerde verzendservice en de ontvangst van de betalingbetaling ontvangen - nieuw venster of tabblad. De leveringstermijnen kunnen variëren, vooral gedurende piekperiodes.
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Verkoper betaalt voor retourzending.
Betalingen:
     Diners Club

Winkel met vertrouwen

Geld-terug-garantie van eBay
Ontvang het object dat u hebt besteld of krijg uw geld terug. Meer informatieGeld-terug-garantie van eBay - nieuw venster of tabblad
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:146491255861
Laatst bijgewerkt op 08 aug 2025 00:41:53 CESTAlle herzieningen bekijkenAlle herzieningen bekijken

Specificaties

Objectstaat
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken. Alle staatdefinities bekijkenwordt in nieuw venster of op nieuw tabblad geopend
Opmerkingen van verkoper
“Missing dust jacket; May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ...
Binding
Hardcover
Weight
1 lbs
Product Group
Book
IsTextBook
No
ISBN
9781607744269

Over dit product

Product Identifiers

Publisher
Potter/Ten SPEED/Harmony/Rodale
ISBN-10
1607744260
ISBN-13
9781607744269
eBay Product ID (ePID)
143674698

Product Key Features

Book Title
Hot Sauce Cookbook : Turn Up the Heat with 60+ Pepper Sauce Recipes
Number of Pages
144 Pages
Language
English
Publication Year
2013
Topic
Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Specific Ingredients / Vegetables, Regional & Ethnic / American / Southwestern States, Courses & Dishes / Sauces & Dressings
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Author
Robb Walsh
Format
Hardcover

Dimensions

Item Height
0.6 in
Item Weight
15.6 Oz
Item Length
7.3 in
Item Width
7.3 in

Additional Product Features

Intended Audience
Trade
LCCN
2012-045887
Dewey Edition
23
Reviews
"As a big-flavor, hot-food freak, I adore this book for its deep coverage of all things spicy. But where Walsh really shines is in his simple, DIY approach to hot sauces: Now any cook, regardless of skill level, can make their own at home." --Andrew Zimmern, host of Bizarre Foods with Andrew Zimmern, "As a big-flavor, hot-food freak, I adore this book for its deep coverage of all things spicy. But where Walsh really shines is in his simple, DIY approach to hot sauces: Now any cook, regardless of skill level, can make their own at home." -Andrew Zimmern, host of Bizarre Foods with Andrew Zimmern
TitleLeading
The
Dewey Decimal
641.3/384
Table Of Content
Introduction chapter 1 Hurts So Good Roasted Green Chiles Escabeche (Pickled Peppers) Fried Chiles (Chiles Toreados) chapter 2 Mesoamerican Chilmoles "Son of Suchilquitongo" Salsa Verde Roasted Green Chile Sauce Easy Mole Poblano Chicken Enchiladas David Garrido's Ancho-Tomatillo Sauce Molcajete Sauce Pico de Gallo Mexican Shrimp Cocktail Michelada Sikil Pak Xnipec Ensalada de Nopalitos DIY Pace Picante Sauce chapter 3 Island Heat Pepper Crabs Carib Crab Salsa Crab Backs Boston Beach Jerk Rub Jerk Barbecue Pepper Sherry Pepper Vinegar (Pique) Vinegar Barbecue Sauce Caribbean Pepper Mash Papaya Fire Mango Salsa Chez Francine's Sauce Piment Pickapeppa Pot Roast chapter 4 Louisiana hot Sauces Fermented Pepper Mash Homemade Pepper Sauce Homemade Buffalo Chicken Wings Kevin Roberts's Beer Wings Trey Moran's Ancho BBQ Sauce Bloody Mary Texas Pete BBQ Pork BBQ Pork Sandwiches Backyard Oyster Bar chapter 5 International pepper Sauces Spicy Peanut Sauce Nuoc Mam Cham (Vietnamese Dipping Sauce) Goi Cuon (Vietnamese Summer Rolls) Homemade Sriracha Sauce Sambal Green Curry Paste Green Curry Shrimp Berbere Doro Wat Piri-Piri Sauce Hot Ajvar chapter 6 Chilehead Chefs' Hot Sauces Raj Dixit's Tomato-Coriander Berbere Raj Dixit's Green Curry Chow-Chow Raj Dixit's Pineapple Pique Zak Pelaccio's Malaysian Chicken Wings David Chang's Red-Eye Mayo Bryan Caswell's Sriracha Citrus Remoulade Bryan Caswell's Shrimp with Sriracha Citrus Remoulade Randy Clemens's Sriracha-Sesame Fruit Salad Chris Shepherd's Nuoc Cham Chicken Salad Stephan Pyles's Shrimp Ceviche Stephan Pyles's Habanero Cranberry Sauce Fire and Ice Cream Index
Synopsis
From veteran cookbook author Robb Walsh, this definitive guide to the world's most beloved condiment is a must-have for fans of dishes that can never be too spicy. Here's a cookbook that really packs a punch. With dozens of recipes for homemade pepper sauces and salsas--including riffs on classic brands like Frank's RedHot, Texas Pete, Crystal, and Sriracha--plus step-by-step instructions for fermenting your own pepper mash, The Hot Sauce Cookbook will leave you amazed by the fire and vibrancy of your homemade sauces. Recipes for Meso-american salsas, Indonesian sambal, and Ethiopian berbere showcase the sweeping history and range of hot sauces around the world. If your taste buds can handle it, Walsh also serves up more than fifty recipes for spice-centric dishes--including Pickapeppa Pot Roast, the Original Buffalo Wing, Mexican Micheladas, and more. Whether you're a die-hard chilehead or just a DIY-type in search of a new pantry project, your cooking is sure to climb up the Scoville scale with The Hot Sauce Cookbook.
LC Classification Number
TX819.H66W35 2013

Objectbeschrijving van de verkoper

Informatie van zakelijke verkoper

Ik verklaar dat al mijn verkoopactiviteiten zullen voldoen aan alle wet- en regelgeving van de EU.
Over deze verkoper

ThriftBooks

98,9% positieve feedback19,7M objecten verkocht

Lid geworden op mrt 2015
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Just Voted on Newsweek - ThriftBooks ranks #1 America's Best Online Shops 2025 in Office, Electronics & Media sector, Media category!!ThriftBooks is a fully independent seller of used books, having ...
Meer weergeven

Gedetailleerde verkopersbeoordelingen

Gemiddelde van de afgelopen 12 maanden
Nauwkeurige beschrijving
4.9
Redelijke verzendkosten
5.0
Verzendtijd
5.0
Communicatie
4.9

Feedback verkoper (5.701.125)

Alle beoordelingen
Positief
Neutraal
Negatief