Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
NEW The History Press Culinary History of Southern Delaware, A, DE 9781467135467
US $14,29
OngeveerEUR 12,28
Objectstaat:
Nieuw
Een nieuw, ongelezen en ongebruikt boek in perfecte staat waarin geen bladzijden ontbreken of beschadigd zijn. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details.
Meer dan 10 beschikbaar8 verkocht
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping.
Bevindt zich in: Columbia, South Carolina, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 14 aug en do, 21 aug tot 94104
Retourbeleid:
30 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:142421109130
Specificaties
- Objectstaat
- Brand
- Arcadia Publishing
- ISBN
- 9781467135467
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Arcadia Publishing
ISBN-10
1467135461
ISBN-13
9781467135467
eBay Product ID (ePID)
10038629924
Product Key Features
Book Title
Culinary History of Southern Delaware : Scrapple, Beach Plums and Muskrat
Number of Pages
160 Pages
Language
English
Topic
Regional & Ethnic / American / Middle Atlantic States, United States / State & Local / Middle Atlantic (DC, De, Md, NJ, NY, Pa), Subjects & Themes / Historical, Food, Lodging & Transportation / Restaurants, United States / South / South Atlantic (DC, De, Fl, Ga, Md, Nc, SC, VA, WV)
Publication Year
2016
Illustrator
Yes
Genre
Travel, Cooking, Photography, History
Book Series
American Palate Ser.
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
0.3 in
Item Weight
0.7 Oz
Item Length
9 in
Item Width
6 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2016-933578
TitleLeading
A
Synopsis
Historic farms and waterways crisscross Southern Delaware, connecting its residents to a set of rich culinary traditions. The original Nanticoke inhabitants baked hearty johnnycakes and hunted wild game. Hungry for a taste of home, German settlers developed scrapple from local ingredients. Today's home cooks and chefs draw their bounty from the land and sea for a distinct, seasonal cuisine. Summer strawberries and peaches from local farms and orchards become delectable preserves thanks to treasured family recipes. Come springtime, succulent blue crab reigns supreme. With recipes for regional favorites like beach plum jelly and chicken with slippery dumplings, author Denise Clemons explores the history behind the ingredients and savors the story in every dish.
LC Classification Number
TX631.C546 2016
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Over deze verkoper
Arcadia Publishing
99,5% positieve feedback•122K objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Populaire rubrieken in deze winkel
Feedback verkoper (45.005)
Dit object (2)
Alle objecten (45.005)
- l***y (7479)- Feedback gegeven door koper.Meer dan een jaar geledenGeverifieerde aankoopThanks
- i***k (570)- Feedback gegeven door koper.Meer dan een jaar geledenGeverifieerde aankoopJust as described
- o***n (125)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopPleased with my purchase
- r***r (363)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopArrived fast and well packaged! Thank you very much!😊
- e***n (3200)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopBook arrived safely, unfortunately it didn't meet my purposes, so I returned it. Not the sellers fault. Thanks!