
660 Curries, Iyer, Raghavan, 9780761137870
US $29,59US $29,59
di, 08 jul, 17:04di, 08 jul, 17:04
Afbeelding 1 van 1

Galerij
Afbeelding 1 van 1

Hebt u iets om te verkopen?
660 Curries, Iyer, Raghavan, 9780761137870
US $29,59
OngeveerEUR 25,54
Objectstaat:
Heel goed
Een boek dat er niet als nieuw uitziet en is gelezen, maar zich in uitstekende staat bevindt. De kaft is niet zichtbaar beschadigd en het eventuele stofomslag zit nog om de harde kaft heen. Er ontbreken geen bladzijden en er zijn geen bladzijden beschadigd. Er is geen tekst onderstreept of gemarkeerd en er is niet in de kantlijn geschreven. Er kunnen zeer minimale identificatiemerken aan de binnenzijde van de kaft zijn aangebracht. De slijtage is zeer minimaal. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van gebreken.
Oops! Looks like we're having trouble connecting to our server.
Refresh your browser window to try again.
Verzendkosten:
Gratis Economy Shipping.
Bevindt zich in: Dallas, Texas, Verenigde Staten
Levering:
Geschatte levering tussen do, 7 aug en di, 12 aug tot 94104
Retourbeleid:
60 dagen om te retourneren. Koper betaalt voor retourzending Als u een eBay-verzendlabel gebruikt, wordt dit in mindering gebracht op het terugbetalingsbedrag.
Betalingen:
Winkel met vertrouwen
De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor deze aanbieding.
eBay-objectnummer:135909715937
Specificaties
- Objectstaat
- ISBN
- 9780761137870
Over dit product
Product Identifiers
Publisher
Workman Publishing Company, Incorporated
ISBN-10
0761137874
ISBN-13
9780761137870
eBay Product ID (ePID)
59067812
Product Key Features
Book Title
660 Curries
Number of Pages
809 Pages
Language
English
Topic
Specific Ingredients / Herbs, Spices, Condiments, Regional & Ethnic / Indian & South Asian
Publication Year
2008
Illustrator
Yes
Genre
Cooking
Format
Trade Paperback
Dimensions
Item Height
1.8 in
Item Weight
53.1 Oz
Item Length
9.1 in
Item Width
8 in
Additional Product Features
Intended Audience
Trade
LCCN
2008-001288
Dewey Edition
22
Dewey Decimal
641.5954
Table Of Content
The Curry Quest Spice Blends and Pastes Appetizer Curries Poultry, Game & Egg Curries Beef, Lamb & Pork Curries Fish & Seafood Curries Paneer Curries Legume Curries Vegetable Curries Contemporary Curries Biryani Curries Curry Cohorts Metric Conversion Charts Glossary of Ingredients The Elements of a Curry Mail-order sources for spices and legumes Bibliography Index
Synopsis
Curry is Salmon with Garlic and Turmeric. Curry is Grilled Chicken with Cashew-Tomato Sauce. Curry is Asparagus with Tomato and Crumbled Paneer. Curry is Lamb with Yellow Split Peas, Chunky Potatoes with Spinach, Tamarind Shrimp with Coconut Milk, Baby Back Ribs with a Sweet-Sour Glaze and Vinegar Sauce, Basmati Rice with Fragrant Curry Leaves. Curry is vivid flavors, seasonal ingredients, a kaleidoscope of spices and unexpected combinations. And 660 Curries is the gateway to the world of Indian cooking, demystifying one of the world's great cuisines. Presented by the IACP award-winning Cooking Teacher of the Year (2004), Raghavan Iyer, 660 Curries is a joyous food-lover's extravaganza. Mr. Iyer first grounds us in the building blocks of Indian flavors--the interplay of sour (like tomatoes or yogurt), salty, sweet, pungent (peppercorns, chiles), bitter, and the quality of unami (seeds, coconuts, and the like). Then, from this basic palette, he unveils an infinite art. There are appetizers--Spinach Fritters, Lentil Dumplings in a Buttermilk Coconut Sauce--and main courses--Chicken with Lemongrass and Kaffir-Lime Leaves, Lamb Loin Chops with an Apricot Sauce. Cheese dishes--Pan-Fried Cheese with Cauliflower and Cilantro; bean dishes--Lentil Stew with Cumin and Cayenne. And hundreds of vegetable dishes--Sweet Corn with Cumin and Chiles, Chunky Potatoes with Golden Raisins, Baby Eggplant Stuffed with Cashew Nuts and Spices. There are traditional, regional curries from around the subcontinent and contemporary curries. Plus all the extras: biryanis, breads, rice dishes, raitas, spice pastes and blends, and rubs. curry, n.--any dish that consists of either meat, fish, poultry, legumes, vegetables, or fruits, simmered in or covered with a sauce, gravy, or other liquid that is redolent with any number of freshly ground and very fragrant spices and/or herbs.
LC Classification Number
TX724.5.I4I937 2008
Objectbeschrijving van de verkoper
Informatie van zakelijke verkoper
Over deze verkoper
HPB-Emerald
98,3% positieve feedback•153K objecten verkocht
Ingeschreven als zakelijke verkoper
Feedback verkoper (48.822)
Dit object (1)
Alle objecten (48.822)
- a***e (275)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopSehr gut Dienst
- e***w (1440)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopThank you.
- e***a (4122)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat transaction. Thanks
- a***w (530)- Feedback gegeven door koper.Afgelopen maandGeverifieerde aankoopGreat Seller! Book is in great condition. Would buy from them again.