Nieuwe functies voor eBay-winkels

Wat u moet weten

Uw winkel is de thuisbasis van uw merk op eBay. Het is meer dan een venster waar kopers door uw aanbiedingen kunnen kijken; het is een tool om uw merk op te bouwen, met uw kopers te communiceren en uw bedrijf te laten groeien. We blijven investeren in verbeteringen voor eBay-winkels om er een onmisbare tool van te maken waarmee u uw bedrijf op en buiten eBay kunt laten groeien.

  • Er zijn nu meer manieren om uw verhaal te vertellen en uw merk op te bouwen via uw winkel, waaronder een nieuw tabblad Over (beschikbaar in de komende maanden).
  • U hebt meer manieren om verkeer naar uw winkel te leiden, waaronder een eenvoudigere manier om nieuwsbrieven op maat te maken en kopers te laten kiezen of ze die willen ontvangen.
  • Binnenkort kunt u uw winkel beheren via een speciaal tabblad in de Verkopershub.
  • In de komende weken zult u nieuwe functies zien waarmee u kopers kunt overtuigen als ze eenmaal in uw winkel zijn. Denk hierbij aan uitgelichte producten, visuele navigatie voor uw categorieën, klikbare marketingbanners en aangepaste beleidsblokken.

Een moderne winkelervaring; voor u en uw kopers

U hebt misschien al enkele verbeteringen opgemerkt in de manier waarop u en uw kopers eBay-winkels ervaren. Met vereenvoudigde ontwerpen en een aankomend speciaal tabblad Winkels in Verkopershub, worden Winkels voor uw kopers eenvoudiger te vinden en voor u eenvoudiger te onderhouden.

Een vereenvoudigd en modern ontwerp

Het afgelopen jaar hebben winkels een nieuw, vereenvoudigd ontwerp gekregen waarmee u kopers kunt benaderen, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken. 

Winkels zijn ook uitgebreid van alleen de desktop naar het mobiele web en de eBay-app. Toen Winkels vorig jaar beschikbaar werd op de eBay-app, zagen verkopers die naar het nieuwe ontwerp migreerden gemiddeld 20% meer verkeer vanuit de app.* 

Dat toegenomen verkeer kan zich vertalen in meer verkopen.

We blijven de winkelervaring bijwerken en vereenvoudigen, zodat meer kopers in de winkel kunnen browsen en u van meer potentiële verkopen geniet. 

Meer manieren om uw verhaal te vertellen

Uw winkel moet uw unieke identiteit en merk weerspiegelen. Onlangs hebben we nieuwe manieren geïntroduceerd waarmee u uw winkel helemaal eigen kunt maken.

Upload uw logo en eigen banner

U kunt uw eigen huisstijl naar uw winkel uploaden, inclusief uw logo en een unieke banner. Door uw huisstijl toe te voegen, maakt u een goede eerste indruk. Bovendien helpt het eBay ook om verkeer naar uw winkel terug te leiden, doordat uw logo bijvoorbeeld in uw aanbiedingen wordt weergegeven.

Voeg uw verhaal toe in het nieuwe tabblad Over

Als onderdeel van de nieuwe vormgeving van de winkel, ziet u binnenkort een nieuw tabblad Over. Gebruik deze ruimte om een beschrijving van uw merk of bedrijf toe te voegen en het verhaal van uw bedrijf te vertellen. Door uw verhaal te vertellen, bouwt u vertrouwen op bij uw kopers en laat u ze meer weten over bij wie ze kopen.

Meer manieren, en minder moeite, om kopers naar uw winkel te krijgen

Meer verkeer naar uw winkel betekent meer potentiële verkoop. Wij willen u op weg helpen naar succes door u meer manieren te geven om kopers in uw winkel te laten winkelen.

Meer zichtbaarheid voor uw Winkel

Wanneer u uw persoonlijke huisstijl uploadt, tonen we de link en het logo van uw winkel op uw aanbiedingen. Zo kunnen kopers uw winkel gemakkelijk vinden. 

Als u alle informatie invult, logo's en banners toevoegt en hoge verkopersnormen hanteert, is de kans groter dat uw winkel wordt weergegeven. 

Nieuwsbrieven voor eBay-winkels

Met nieuwsbrieven voor eBay-winkels kunt u aangepaste campagnes maken en verzenden naar kopers die zich hebben opgegeven voor uw nieuwsbrief.

Vanaf nu heeft u een vernieuwde tool voor nieuwsbrieven die effectiever en gebruiksvriendelijker is. Met deze nieuwe tool kunt u in enkele minuten moderne, aantrekkelijke nieuwsbrieven maken. Kies een van onze kant-en-klare sjablonen, pas deze aan uw merk en boodschap aan en kies hoe vaak u de nieuwsbrief wilt versturen.  

Bekijk meer informatie over nieuwsbrieven voor je eBay-winkel.

Het is nu gemakkelijker voor kopers om te kiezen om uw nieuwsbrief te ontvangen

Kopers kunnen uw winkel nu al bij hun favorieten opslaan. Als ze op Opslaan klikken, kunnen ze nu ook kiezen om uw nieuwsbrieven te ontvangen. In het vereenvoudigde, moderne ontwerp van uw winkel kunt u deze optie direct op uw aanbiedingen zetten, waardoor het voor kopers gemakkelijker dan ooit is om te kiezen voor uw nieuwsbrief.

Volgende stappen voor winkels

Winkels zijn voortdurend in ontwikkeling om u meer functies te bieden waarmee u uw bedrijf kunt laten groeien. U zult verbeteringen blijven zien in de functies die we tot nu toe hebben gelanceerd, evenals meer spannende updates.

In de komende weken zult u ook nieuwe functies zien waarmee u uw kopers nog beter kunt betrekken bij uw winkel, zoals:

  • Beheer uw winkel via een speciaal tabblad in de Verkopershub: Het wordt eenvoudiger dan ooit om uw winkel te beheren, met een speciaal tabblad Winkels in de Verkopershub. Voeg uw logo toe en pas uw winkel aan; en dit alles vanaf één gemakkelijk toegangspunt.
  • Producten in de kijker zetten: Kies de producten die u wilt laten zien. Kopers zullen ze zien in een speciale module bovenaan in uw winkel.
  • Markeer uw categorieën voor eenvoudige, visuele navigatie: Kies welke categorieën de aandacht moeten trekken en geef uw kopers een snelle, visuele manier om te navigeren door uw aanbiedingen.
  • Marketingbanners: Maak klikbare marketingbanners om de aandacht van kopers te trekken en producten, verkopen of promoties onder de aandacht te brengen.
  • Stel verwachtingen met aangepaste beleidsblokken: Laat kopers weten wat ze kunnen verwachten als het gaat om zaken als verzending, retourzendingen of garantieservices. 
  • Aanmelden voor nieuwsbrief via je tabblad Over: In de komende weken zal het tabblad Over van uw winkel een nieuwe knop krijgen om kopers aan te moedigen zich in te schrijven voor uw nieuwsbrieven 

Volgende stappen

Als u al een winkelabonnee bent, ga dan naar uw Winkel om te zien hoe eenvoudig het is om uw winkel bij te werken en te ontwerpen. Zorg ervoor dat u uw logo en een aangepaste banner toevoegt, het tabblad Over van uw winkel invult en uw aangepaste nieuwsbrieven maakt.  

Als u nog geen winkelabonnement hebt, kom dan meer te weten over de voordelen.

 

 

*Gebaseerd op gegevens van verkopers op alle eBay-sites in december 2020. 

**Gebaseerd op gegevens van verkopers op eBay.com tussen januari en november 2020.