Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Objecten verkopen met een eBay-winkel

Met een eBay-winkel hebt u een centrale plek waar kopers meer over u en de producten die u aanbiedt te weten kunnen komen. U ontvangt niet alleen krachtige tools om uw winkel te ontwerpen, maar ook marketing- en rapportagefuncties en gratis klantenservice. Hier leest u hoe u aan de slag gaat met eBay-winkels.

Een probleem oplossen

 
Het is een goed idee om u eerst te verdiepen in de manier waarop eBay-winkels werken. Ga op de homepage van eBay naar het tabblad Winkels en vervolgens rechts op de pagina op de link Een winkel openen. Meer informatie vindt u op de pagina Wat is een eBay-winkel? Als u een eigen winkel wilt openen, klikt u op de knop Open een Winkel.
 
Als u weg bent, moet u voorkomen dat uw kopers een object kopen en dan onverwacht lang erop moeten wachten. Dat vindt niemand prettig. Ga voordat u op vakantie gaat naar Berichten in Mijn eBay, selecteer Instellingen wijzigen in de linkerkolom en scroll naar het gedeelte Vakantie-instellingen voor winkel. Meer weten over vakantie-instellingen voor uw winkel?

Hulponderwerpen

eBay Algemeen

 

Uw winkel beheren

 

Uw winkel promoten

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons