Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Uw object promoten met extra aanbiedingsopties

Er zijn verschillende manieren om uw aanbiedingen te onderscheiden van de andere op eBay. Met elke extra optie wordt een aanbieding op een andere wijze gepromoot - sommige doen uw object opvallen in de zoekresultaten, andere tonen uw aanbieding in een prominent gedeelte van de pagina.

Bedenk eerst hoe u te werk wilt gaan
Hierna volgen enkele punten waarop u moet letten wanneer u een extra optie voor uw aanbieding kiest.
 • De kosten variëren per optie, de verkoopvorm die u kiest en de eBay-site waarop uw aanbieding staat. Op de pagina's Kosten voor particuliere verkopers en Kosten voor zakelijke verkopers kunt u zien hoeveel elke extra optie kost.

 • De bedragen voor de meeste extra aanbiedingsopties zijn vaste kosten. Het is dus belangrijk om de kosten te zien in relatie tot de waarde van uw object. U kunt bijvoorbeeld uw object op een andere manier promoten als u een aanbieding hebt voor een moderne uitgave van een boek of de originele eerste editie ervan, in uitzonderlijke goede staat.

 • Voor bepaalde extra opties zijn kwalificaties nodig.

 • Zoals bij gewone aanbiedingen worden de kosten voor extra opties in rekening gebracht op het moment van de vermelding van de aanbieding. Deze kosten worden niet terugbetaald.

 • Als u bepaalde combinaties van extra opties in overweging neemt, kunt u uw objecten tegen een lagere prijs promoten.

Promoot uw aanbiedingen op het juiste moment
 • Aanbieding van 10 dagen: Kies de langst mogelijke aanbieding. Als u een eBay-winkel hebt en objecten aanbiedt met de verkoopvorm Nu kopen, kunt u een aanbiedingsduur van 30 dagen of Geldig tot geannuleerd kiezen.

 • Uw aanbieding plannen: Het is niet alleen handig dat u een aanbieding op een bepaald tijdstip kunt laten starten, het kan er ook voor zorgen dat een groter koperspubliek de aanbieding onder ogen krijgt. U kunt bijvoorbeeld plannen dat uw aanbieding tijdens het weekend afloopt wanneer meer mensen de tijd hebben om via eBay te winkelen.

Maak uw aanbieding bekend
Laat uw aanbieding opvallen
 • Galerij: Kopers krijgen een foto van uw object te zien bij het zoeken en bladeren. Dit is gratis en gebeurt automatisch.

 • Ondertitel van object: Voeg beschrijvende informatie toe aan uw object onder de hoofdtitel. Dit doet uw object opvallen in de zoekresultaten. 

Presentatie is belangrijk
Meer promotie-ideeën.
Voor meer manieren om uw aanbiedingen te promoten:
 1. Ga naar Mijn eBay.

 2. Plaats de muis op het tabblad Account en u ziet een keuzemenu verschijnen.

 3. Selecteer Marketingtools.

 4. Klik op de link Promoties.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons