Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Specificaties selecteren


In de specificaties kunt u details over het object dat u verkoopt opgeven, zoals de staat, grootte, kleur of stijl. Deze details worden bovenaan de beschrijving van uw aanbieding weergegeven, met een consistente indeling, zodat kopers gemakkelijk alle informatie over uw object kunnen terugvinden.

Hoe kunnen verkopers specificaties toevoegen?

Wanneer u een aanbieding maakt, dient u het gedeelte Specificaties toevoegen te controleren en in te vullen voor het object dat u verkoopt. In dit gedeelte kunt u belangrijke details over de eigenschappen en de staat van uw object opgeven.

Ga als volgt te werk om specificaties op te geven in uw aanbieding:
 1. In het gedeelte Specificaties toevoegen van het verkoopformulier voert u de voorgestelde details voor uw object in.

  Geef bijvoorbeeld op of uw object nieuw of tweedehands is door een keuze te maken in het keuzemenu Staat van het object.

 2. Als vooraf specificaties zijn ingevuld, controleer dan of deze correct zijn. Herzie ze als dat niet het geval is.

 3. Voeg andere specificaties toe die van toepassing zijn op uw object door op het +-teken naast de specificatie te klikken.

  Tip: klik op het +-teken naast Uw eigen specificatie toevoegen om uw eigen aangepaste details toe te voegen. Als u bijvoorbeeld een specificatie Materiaal aanmaakt, kunt u opgeven dat uw object "plastic" is.

 4. Verwijder details die niet van toepassing zijn op uw object door op de link Verwijderen naast de specificatie te klikken.

Voordelen van het opgeven van specificaties

Wanneer u een aanbieding maakt, stellen we specificaties voor op basis van de rubriek waarin u uw object verkoopt. Door zoveel mogelijk specificaties in te vullen, kunnen kopers uw aanbieding gemakkelijker vinden en beter een weloverwogen beslissing nemen.

 • Specificaties informeren kopers over uw object.

  Specificaties worden bovenaan uw beschrijving weergegeven en vertellen uw kopers precies wat u verkoopt. De basisinformatie over uw object wordt duidelijk en toegankelijk, en kopers kunnen gemakkelijker beslissen of ze het object willen aankopen.

 • Specificaties helpen kopers uw object te vinden.

  Dankzij de specificaties die u selecteert kunnen kopers uw aanbieding gemakkelijker vinden. Met de kolom Zoekopdracht verfijnen, links op de pagina met zoekresultaten, kunnen kopers hun zoekopdracht verder verfijnen op basis van populaire specificaties.

Tips voor het selecteren van specificaties

Houd bij het selecteren van specificaties rekening met de volgende tips:

 • Voeg zoveel mogelijk specificaties toe.

 • Sla geen belangrijke specificaties over, zoals Staat van het object.

  Als uw object bijvoorbeeld nieuw is, maar u duidt dit niet aan in het keuzemenu Staat van het object, dan zullen kopers die hun zoekopdracht beperken tot nieuwe objecten, uw aanbieding niet zien.

 • Wanneer u specificaties selecteert (zoals de kleur, grootte of stijl van uw object), kiest u best uit de voorgestelde opties.

  Als de kleur van uw object bijvoorbeeld hoofdzakelijk rood is, kiest u beter "rood" dan een aangepaste kleur toe te voegen. Door te kiezen uit de voorgestelde opties wordt het voor kopers eenvoudiger om uw objecten te vinden.

  Tip: als geen van de opties nauwkeurig is, geef dan aangepaste gegevens op voor de specificatie (bijvoorbeeld "gestreept"). We controleren onze specificaties voortdurend en elementen die onze verkopers vaak toevoegen kunnen in de toekomst worden opgenomen in de standaardspecificaties.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons