Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Een aangeboden object zoeken

Wanneer u een object aanbiedt, kunt u het in Mijn eBay bekijken of ernaar zoeken op basis van het objectnummer of uw gebruikersnaam. Als u de aanbieding onlangs hebt toegevoegd of herzien, kan het mogelijk even duren voordat deze in de zoekresultaten verschijnt .

Uw object zoeken

Ga als volgt te werk om een aangeboden object te zoeken:

  • Op objectnummer zoeken. Klik op de link Uitgebreid zoeken bovenaan de meeste eBay-pagina's en klik op de link Op objectnummer, links van de pagina. Als u uw objectnummer niet kent, kunt u het opzoeken in uw bevestigingsbericht of in Mijn eBay.

  • Zoeken op verkoper. Klik op de link Uitgebreid zoeken bovenaan de meeste eBay-pagina's en klik op de link Op verkoper links van de pagina.

  • Bekijk de aanbieding in Mijn eBay. Ga naar Mijn eBay en klik in het gedeelte Verkopen op de link Actief

Zoekopdracht op basis van trefwoorden. Als u zich abonneert op Verkoopmanager of Verkoopmanager Pro, kunt u een zoekopdracht op basis van trefwoorden uitvoeren. Ga naar Mijn eBay, selecteer Objectbeschrijving in het keuzemenu in de gedeelten Actief Verkocht en Onverkocht en voer vervolgens de beschrijving in.

Als u uw object niet kunt vinden door te zoeken of te bladeren

Als u onlangs een aanbieding hebt toegevoegd of herzien, verschijnt deze mogelijk niet meteen wanneer u zoekt of bladert op eBay. Hoewel aanbiedingen gewoonlijk binnen de 24 uur kunnen worden gezocht, kan dit mogelijk langer duren omdat we van eBay een veilige handelsplaats willen maken.

Als u uw object na 24 uur nog niet kunt vinden door ernaar te zoeken of door te bladeren, probeer dan het volgende:

  • Controleer of er fouten staan in uw objecttitel. Gebruik geen speciale tekens (zoals !, /, @) in uw titel. Controleer of u niet per ongeluk twee woorden aan elkaar hebt geschreven. Misschien hebt u bijvoorbeeld in uw titel PosterBeatles in plaats van Poster Beatles geschreven. Hoe wijzig ik de aanbiedingstitel?

  • Controleer of uw object op eBay is toegestaan. In bepaalde gevallen verschijnen objecten die niet zijn toegestaan of die onze regels schenden niet in de zoekresultaten. Controleer ons beleid omtrent beperkte en verboden objecten als u denkt dat dit voor uw object van toepassing kan zijn.

  • Als u een winkelobject aanbiedt, zorg er dan voor dat uw zoekopdracht winkelobjecten bevat. eBay-winkelobjecten worden niet automatisch in de zoekresultaten weergegeven. Deze objecten verschijnen echter in de zoekresultaten voor eBay-winkels.

  • Zorg ervoor dat u op woorden zoekt die in uw objecttitel voorkomen. Als u zoekt naar Antieke klok vindt u uw object niet terug als de woorden antieke en klok niet in uw titel voorkomen.

Uw object zoeken na afloop van de aanbieding

In Mijn eBay kunt u aanbiedingen zoeken die binnen de voorbije 60 dagen zijn afgelopen.

Ga als volgt te werk om een object te zoeken na afloop van de aanbieding:
  1. Klik op Mijn eBay bovenaan een eBay-pagina.

  2. Klik onder het gedeelte Verkopen op de link Verkocht of op de link Onverkocht.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons