Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Nieuwsbrieven voor uw eBay-winkel

 

Nieuwsbrieven voor uw winkels zijn een uitstekende manier om met kopers te communiceren. U kunt ze informeren over uitverkoop, speciale acties en nieuwe producten die u verkoopt. Bovendien kunt u met nieuwsbrieven een vaste klantenkring opbouwen.

Nieuwsbrieven voor uw eBay-winkel ontwerpen

Met onze ontwerptemplates kunt u een nieuwsbrief voor uw winkel maken. U kunt kiezen tussen een template voor een welkomstbericht voor nieuwe kopers of een template voor topaanbiedingen om kopers te informeren over de objecten die u verkoopt.

Op basis van de geselecteerde template wordt een standaardtekst ingevoegd en worden zelfs objecten uit uw winkel onder de aandacht gebracht.

Zo ontwerpt en verzendt u een nieuwsbrief voor uw eBay-winkel:
 1. Ga naar Nieuwsbrief voor winkel in de Verkopershub.

 2. Kies de template die u wilt gebruiken.

 3. Selecteer Aanpassen om een persoonlijk bericht toe te voegen en topaanbiedingen te selecteren.

 4. Selecteer Controleren om een voorbeeld van uw e-mail te bekijken voordat u deze verzendt.

 5. Klik op Activeren om uw e-mail te verzenden.

Uw kopers kunnen per week maximaal één nieuwsbrief van u ontvangen. Uw e-mail wordt wekelijks op dezelfde dag naar uw abonnees verzonden volgens de frequentie die u selecteert. U kunt ook wekelijks, tweewekelijks of maandelijks kiezen.

Tip: U kunt controleren wanneer de e-mail is gemaakt en voor het laatst is verzonden door Nieuwsbrief voor winkel te selecteren in de Verkopershub. Eenmalige e-mails hebben de status Verzonden en terugkerende e-mails hebben de status Actief.

Tips voor het maken van nieuwsbrieven voor uw eBay-winkel

Hieronder volgen enkele tips voor het maken van een nieuwsbrief voor uw winkel:

 • Onderwerpregel: voer het onderwerp van uw e-mail in of gebruik het onderwerp dat al is ingevuld. Als u uw eigen onderwerpregel maakt, kunt u deze ook personaliseren door uw koper te bedanken voor een recente aankoop of door nieuwe objecten te vermelden waarin de koper mogelijk geïnteresseerd is.

 • Koptekst: de koptekst wordt bovenaan uw e-mail weergegeven, vlak boven uw winkellogo, uw naam en een link naar uw eBay-winkel. Houd het kort en beperk u tot wat u uw klanten wilt laten weten.

 • Over ons: gebruik dit gedeelte om potentiële klanten iets te vertellen over uw winkel, uw merk en uw goede klantenservice.

 • Topaanbiedingen: als u het gedeelte Topaanbiedingen gebruikt, kiezen we de objecten op basis van de geselecteerde criteria. U kunt bijvoorbeeld nieuwe voorraad of objecten met een verlaagde prijs onder de aandacht brengen.

Wat nieuwsbrieven voor uw winkel niet mogen bevatten

Nieuwsbrieven voor uw winkel mogen het volgende niet bevatten:

 • Voorstellen om objecten buiten eBay om te verkopen

 • Telefoonnummers of e-mailadressen

 • Verwijzingen naar links of afbeeldingen die niet op een eBay-site staan

 • HTML-tags, JavaScript of andere actieve scripts

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons