Ga verder naar hoofdinhoud
Staat

Nieuw met labels

Een gloednieuw, ongebruikt en niet versleten object in de originele verpakking (zoals de originele doos of zak) en/of met de originele labels eraan.

Nieuw zonder labels

Een gloednieuw, ongebruikt en niet versleten object dat zich niet in de originele winkelverpakking bevindt of waarvan het originele winkelverpakkingsmateriaal ontbreekt (zoals de originele doos of zak). De originele labels kunnen ontbreken.

Nieuw met gebreken

Een gloednieuw, ongebruikt en ongedragen object met een foutje of gebrek. Mogelijke gebreken gaan van natuurlijke kleurvariaties tot slijtage, krassen, inkepingen, losse draden of ontbrekende knopen. Deze fouten kunnen zich voordoen tijdens de fabricatie of levering. Bij kleding kunnen onregelmatige labels of labels met de foute maat voorkomen. De originele verpakking ontbreekt (de doos of zak). Nieuwe objecten met een fout en/of nieuwe, onregelmatige objecten vallen onder deze categorie. Het oorspronkelijke label hangt niet noodzakelijk vast aan het object. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor de volledige details en een beschrijving van de gebreken.