Ga verder naar hoofdinhoud
Staat

Nieuw

Een gloednieuw, ongebruikt, ongeopend, onbeschadigd object in zijn originele verpakking (indien van toepassing). De verpakking moet dezelfde zijn als die in een gewone winkel, tenzij het object door de fabrikant in een andere verpakking werd verpakt, zoals een onbedrukte doos of plastic zak. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor alle details.

Nieuw overige (zie details)

Een nieuw, ongebruikt object zonder enig teken van slijtage. De originele verpakking van het object kan ontbreken, of het object bevindt zich in de originele verpakking maar deze is niet afgesloten. Het object kan licht beschadigd zijn of een nieuw, ongebruikt object met gebreken. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor alle details en een beschrijving van eventuele onvolmaaktheden.

Hersteld door de fabrikant 

Een object dat professioneel is hersteld tot werkende staat door een fabrikant of een door de fabrikant goedgekeurde leverancier. Dit betekent dat het product is geïnspecteerd, schoongemaakt en hersteld volgens de specificaties van de fabrikant en zich in uitstekende staat bevindt. Dit object kan zich al dan niet in de originele verpakking bevinden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor alle details.

Hersteld door de verkoper

Een object dat is hersteld tot werkende staat door de eBay-verkoper of een derde die niet is goedgekeurd door de fabrikant. Dit betekent dat het product is geïnspecteerd, schoongemaakt en hersteld zodat het volledig werkt, en dat het zich in uitstekende staat bevindt. Dit object kan zich al dan niet in de originele verpakking bevinden. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor alle details.

Tweedehands

Een object dat reeds is gebruikt. Het object kan wat tekenen van zichtbare slijtage vertonen, maar is volledig operationeel en werkt zoals het hoort. Dit object kan een toonzaalmodel zijn of gebruikt en teruggebracht zijn naar de winkel. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor alle details en een beschrijving van eventuele onvolmaaktheden.

Voor onderdelen of objecten die niet functioneren

Een object dat niet werkt zoals het hoort en niet volledig operationeel is. Bijvoorbeeld objecten die defect zijn waardoor ze moeilijk te gebruiken zijn, objecten die onderhoud of herstelling vereisen, objecten die vergrendeld zijn of niet geactiveerd kunnen, of objecten waaraan belangrijke onderdelen ontbreken. Bekijk de aanbieding van de verkoper voor alle details.