Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Beleid voor kansaanbiedingen

Overzicht van het beleid

We laten geen aanbiedingen toe waarin de kans wordt aangeboden om een object te winnen, per toeval of in een wedstrijd. We laten meer bepaald geen aanbiedingen toe waarin weggeef-acties , loterijen, sweepstakes, kansspelen, tombola's of wedstrijden worden gepromoot. Dit soort promoties is zeer streng gereglementeerd.

We kunnen dergelijke promoties organiseren op eBay-sites en we kunnen onze partners of derden de toestemming geven om dergelijke promoties te organiseren volgens de toepasselijke wetgeving.

Zorg ervoor dat uw aanbiedingen aan deze richtlijnen voldoen. Als uw aanbiedingen ingaan tegen ons beleid, kunnen we ze voortijdig beëindigen of weghalen uit de zoekresultaten op eBay. Bovendien kan eBay bijkomende acties ondernemen, zoals de terugbetaling van aanbiedingskosten inhouden en uw koop- en verkoopprivileges beperken.

Wat zijn de richtlijnen?

Restricted

Beperkt

Bonusobjecten zijn toegestaan als u de onderstaande regels volgt:

  • U mag geen voorwaarden stellen waaraan moet worden voldaan voordat de bonus van toepassing is

  • U moet aan alle kopers hetzelfde bonusobject aanbieden in uw aanbiedingen met meerdere objecten

  • U mag bonusobjecten, extraatjes, gratis cadeaus en andere promotionele objecten die geen duidelijke invloed hebben op de waarde van het object niet vermelden in de titel van de aanbieding

Grabbeltonnen en -zakken zijn toegestaan als u de onderstaande regels volgt:

  • U moet de volledige inhoud van de grabbelton aanduiden; het aantal, de kwaliteit of de staat van elk object hoeft niet te worden vermeld

  • U mag niet verwijzen naar objecten met een aanzienlijke geld- of verzamelwaarde die "mogelijk" zijn inbegrepen in de actie

"Box breaks" of vergelijkbare aanbiedingen van ruil- en verzamelkaarten zijn toegestaan als u de onderstaande regels volgt:

  • U mag geen reclame maken voor de kans om een specifieke kaart met een aanzienlijke geld- of verzamelwaarde te winnen

  • U moet een volledige terugbetaling aanbieden als de doos niet het bepaalde team of de bepaalde speler bevat dat/die de koper heeft gekocht.

Not allowed

Niet toegestaan

Voorbeelden van aanbiedingen die niet zijn toegestaan:

  • "Mystery items" en objecten waarvan de inhoud niet geïdentificeerd is

  • De mogelijkheid om een object te winnen, per toeval of in een wedstrijd

  • Prijzen, loterijen, sweepstakes, weggeef-acties, tombola's, kansspelen of wedstrijden

Meer informatie over loterijobjecten vindt u in ons beleid voor loten en speelstukken.

Alle eBay-leden moeten voldoen aan de wetten en regels van de overheid. Omdat promotionele prijzen, weggeef-acties, loterijen, sweepstakes, tombola's en kansspelen zeer streng gereglementeerd zijn of schade kunnen toebrengen aan ons of onze leden, is dit soort aanbiedingen niet toegestaan. Hoewel aanbiedingen voor objecten zoals "grabbeltonnen" doorgaans zijn toegestaan, bevat dit beleid richtlijnen om u te helpen bepalen wanneer dit soort aanbiedingen wordt beschouwd als een loterij, kansspel of andere promotionele actie die niet is toegestaan.

Contact opnemen met Klantenservice

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons