Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

PayPal internationaal gebruiken

eBay-verkopers hebben twee opties om internationaal te verkopen met PayPal. Met beide opties kunnen internationale kopers objecten betalen met PayPal. Met een PayPal Premier- of Business-rekening kunt u betalingen met creditcards en in bepaalde landen ook betalingen via bankrekening in verschillende valuta's aanvaarden van kopers in meer dan 190 verschillende landen en regio's ter wereld.

Optie 1: bied uw object aan op de Belgische eBay-site, met vermelding van de prijs in euro, geef aan dat u bereid bent internationaal te verzenden en selecteer PayPal als aanvaarde betalingsoptie. Het PayPal-logo wordt weergegeven op de aanbiedingspagina en uw koper kan betalen zodra de aanbieding is afgelopen.

Als de valuta van uw koper niet wordt ondersteund, zal PayPal de betaling van de koper automatisch in euro omzetten. In de PayPal-lijst met valuta's vindt u terug welke valuta's PayPal ondersteunt.

Optie 2: bied uw object aan op een van de internationale eBay-sites en verstuur een betalingsverzoek zodra de aanbieding afloopt. Voordat u deze optie gebruikt, moet u zich wel van het volgende bewust zijn:

  • PayPal ondersteunt momenteel betalingen in meerdere valuta's, zoals in euro, Amerikaanse dollar, Britse pond, Canadese dollar, Australische dollar en yen. In de PayPal-lijst met valuta's vindt u terug welke valuta's PayPal ondersteunt. Als u uw object aanbiedt in een van de valuta's die door PayPal worden ondersteund, kan uw koper in de betreffende valuta met PayPal betalen. Desgewenst kunt u vervolgens de betaling op uw PayPal-rekening laten omrekenen in euro's.

  • Als u uw object aanbiedt in een valuta die niet door PayPal wordt ondersteund, kunt u de eindprijs omrekenen in een van de valuta's die wel worden ondersteund, en uw koper verzoeken te betalen. Wij raden u aan om de wisselkoers te vermelden in de objectbeschrijving.

Belangrijk: als u een object wilt aanbieden op een andere eBay-site dan die waarbij u zich aanvankelijk hebt ingeschreven, hebt u mogelijk een geverifieerde PayPal-rekening nodig. Als u meer wilt weten over hoe u objecten op andere sites kunt aanbieden, raadpleegt u het gedeelte Over internationaal verkopen.

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons