Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Wat is een bevestigd adres op PayPal? Hoe bevestig ik mijn adres?

Een bevestigd adres is een adres dat door PayPal is geverifieerd en dat als veilig wordt beschouwd op basis van de informatie die aan het adres is gekoppeld. Voorbeeld: een factuuradres van een creditcard kan een bevestigd adres zijn omdat PayPal kan vaststellen of dit adres overeenstemt met het adres dat bij de creditcardmaatschappij geregistreerd staat.

Opmerking: de bevestiging van uw adres is een procedure die los staat van de procedure om een geverifieerd PayPal-lid te worden. PayPal biedt bevestigde adressen aan om verkopers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen wanneer zij producten moeten verzenden. Aan de hand van de bevestiging van een adres kunnen verkopers de identiteit van een koper verifiëren. Een verzending naar een bevestigd adres is echter geen vereiste om in aanmerking te komen voor het beschermingsbeleid voor verkopers, omdat niet alle PayPal-gebruikers hun adres kunnen bevestigen. Een niet-bevestigd adres geeft niet noodzakelijk aan dat een koper frauduleus is, maar een bevestigd adres biedt een legitieme koper meer mogelijkheden.

Nadat u een creditcard aan uw rekening hebt toegevoegd, kunt u PayPal vragen om uw adres te bevestigen. PayPal zal proberen uw adres te bevestigen door contact op te nemen met uw creditcardmaatschappij.

Opmerking: niet alle creditcardmaatschappijen kunnen uw adres bevestigen.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons