Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Problemen met kopen oplossen

Waar moet u op letten voordat u biedt of koopt, en hoe voorkomt u veelvoorkomende fouten? In geval van problemen met een aankoop, raadpleegt u best onze Regelingen voor kopersbescherming

Een probleem oplossen

 
Mogelijk is het gewoon een misverstand. Stuur een e-mail naar uw handelspartner. Als dat niet helpt, vraagt u zijn contactgegevens op en probeert u hem te bellen. U kunt ook gebruikmaken van deze tips om het probleem op te lossen.
 
Klik in de aanbieding op de link Een vraag stellen als u nog geen bod hebt geplaatst. Als u het object al hebt gewonnen, contacteert u de verkoper telefonisch of via e-mail en vraagt u of u een andere betalingsmethode kunt gebruiken.
 
Als u uw object niet hebt ontvangen of als het object sterk afwijkt van de beschrijving, contacteert u best eerst de verkoper. Meer tips om het probleem op te lossen.
 
Als u een object koopt en de verkoper geen betaling ontvangt binnen de 4 dagen, kan eBay een geschil wegens onbetaald object openen. Als u niet reageert binnen de 4 dagen nadat het geschil werd geopend, kunt u een aantekening wegens onbetaald object ontvangen.

Hulponderwerpen

eBay Algemeen

Regelingen voor kopersbescherming

Meer informatie

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons