Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Uw verkoper leren kennen


Leer op de volgende manieren uw verkoper beter kennen voordat u een object koopt.

De feedback van de verkoper lezen
Controleer de gedetailleerde beoordelingen en feedback van de verkoper voordat u een bod doet of koopt bij hem/haar. Klik daarvoor op de feedbackscore van de verkoper, naast de gebruikersnaam in het gedeelte Verkopergegevens in de aanbieding. Als een verkoper geen feedback of negatieve feedback heeft, gebruik dan de link Een vraag stellen voor antwoord op uw vragen te krijgen of om de verkoper een bericht te sturen.
De pictogrammen naast de gebruikersnaam van de verkoper bekijken
Pictogram Betekenis

PowerSellers zijn topverkopers op eBay met een uitstekende verkoopgeschiedenis en een zeer positieve feedbackscore. Hier vindt u meer informatie over PowerSellers.

De gebruiker is gedurende 30 dagen of minder een geregistreerde eBay-gebruiker.

De gebruiker heeft zijn gebruikersnaam gedurende de laatste 30 dagen gewijzigd.

Antwoorden krijgen over het object
 • Als u na het lezen van de objectbeschrijving en de verkoopvoorwaarden nog vragen hebt, klik dan op Een vraag stellen in de aanbieding. Als u uw antwoord niet vindt, kunt u de verkoper een bericht sturen.

 • Als u op het object hebt geboden of het gewonnen hebt en nog geen bericht ontvangen hebt van de verkoper, kunt u ook de contactgegevens van de verkoper opvragen.

Het beleid van de verkoper bekijken in verband met verzending, betaling en teruggave
 • Verzending : bekijk de verzend- en verwerkingskosten voordat u biedt of koopt.

 • Betaling : Overweeg de mogelijkheid om te betalen met PayPal of met een creditcard. De kopersbescherming van PayPal helpt u als u het object niet ontvangt of als dit sterk afwijkt van de beschrijving in de aanbieding van de verkoper. De transacties die ervoor in aanmerking komen, zijn gedekt voor de volledige aankoopprijs en de originele verzendkosten. Veel Creditcards bieden 100% bescherming voor de consument, maar ga dit na bij uw creditcardmaatschappij. Wees voorzichtig met verkopers die slechts één betalingsvorm aanvaarden, vooral wanneer de verkoper uitsluitend kascheques, overschrijvingen, directe overschrijvingen van contant geld (via Western Union of MoneyGram) of contant geld aanvaardt. Betaal nooit contant en wees voorzichtig als u betaalt met equivalenten van contant geld, zoals overschrijvingen.

 • Teruggave : lees het teruggavebeleid van de verkoper voordat u biedt of koopt. Neem contact op met de verkoper als u vragen hebt. Enkele vragen die u misschien wilt stellen:

  • Kunt u het object aan de verkoper terugzenden of wordt het verkocht in de staat waarin het verkeert?

  • Onder welke voorwaarden kunt u het object terugzenden?

  • Moet u het object binnen een bepaalde termijn aan de verkoper terugzenden?

  • Hoe betaalt de verkoper het object terug?

  • Wie betaalt de terugzendingen?

  • Brengt de verkoper voorraadbeheerkosten in rekening?

De andere objecten van de verkoper bekijken
U kunt meer te weten komen over verkopers wanneer u hun andere aanbiedingen bekijkt. Heeft de verkoper een breed aanbod van objecten of is hij in één specifiek type verzamelobjecten gespecialiseerd? Klik op een willekeurige aanbiedingspagina op de link Overige objecten bekijken onder Verkopergegevens om andere objecten die de verkoper aanbiedt te bekijken. Als de verkoper een eBay-winkel heeft, kunt u naar die winkel gaan door op een aanbiedingspagina van de verkoper op de link naast Winkel bezoeken te klikken.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons