Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Een PayPal-coupon gebruiken op eBay

Hebt u van eBay of PayPal een bericht ontvangen waarbij u een coupon of kortingbon in de vorm van een code aangeboden wordt? Dan kunt u die gebruiken bij uw volgende aankoop op eBay waarvoor u PayPal kiest als betalingsmethode.

Opgelet: lees steeds de specifieke gebruiksvoorwaarden die van toepassing zijn op de coupon. Deze coupons zijn aanbiedingen met een beperkte duur waarbij het gaat om een prijsvermindering ofwel om een vermindering wat betreft verzendkosten voor een vooraf vastgelegd bedrag.

Uw coupon gebruiken

Ga als volgt te werk om uw coupon te verzilveren:

Stap 1: ontvang uw couponcode

U krijgt een bericht van eBay of PayPal waarbij u een promotioneel aanbod wordt gedaan, samen met een coupon. Deze verschijnt in de vorm van een code. Houd de code goed bij en let op de geldigheidsdatum.

Stap 2: selecteer uw aankoop

Ga op zoek naar een object waarbij PayPal-betalingen aanvaard worden. Controleer ook of de einddatum van de aanbieding niet later is dan de geldigheidsdatum van de coupon.

Stap 3: gebruik uw coupon bij uw betaling

Vermeld op de pagina Uw aankoop bekijken, in het gedeelte Bestellingsgegevens, uw couponcode in het veld “Opnamecode”. Klik vervolgens op Toepassen, het bedrag van de coupon wordt nu afgetrokken van uw rekening. Klik vervolgens op Doorgaan.

Stap 4: selecteer PayPal als betalingsmethode

Selecteer PayPal als betalingsmethode en log in op uw PayPal-rekening met uw e-mailadres en wachtwoord. Indien u nog niet over een PayPal-rekening beschikt, kunt u zich aanmelden om een PayPal-rekening te openen. Kijk alle gegevens nog eens goed na, en klik op Uw betaling bevestigen om de transactie af te ronden.

Het e-mailadres van uw eBay- en PayPal-rekening moet hetzelfde zijn om gebruik te kunnen maken van uw coupon.

Problemen met uw coupon oplossen

Controleer het volgende als u problemen ondervindt met het verzilveren van uw coupon:

  • Is de coupon bedoeld voor een specifieke rubriek? Wordt het object dat u wilt kopen aangeboden in een rubriek die hiervoor in aanmerking komt?

  • Is de coupon vervallen?

  • Betaalt u via de afhandeling van eBay of wordt u omgeleid naar de afhandeling van een andere site? Coupons werken uitsluitend met de afhandeling van eBay.

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons

Verwante Hulponderwerpen