Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

eBay-leden contacteren


Als u een vraag hebt over een object of transactie, kunt u eBay-leden op de volgende manieren contacteren. U moet u inschrijven als lid.

Een vraag stellen over een object

U kunt vragen stellen voor, tijdens of na een verkoop.

Dat gaat als volgt:
 1. Lees de aanbieding nauwkeurig. Soms vindt u Veelgestelde vragen of Vragen van andere leden in de objectbeschrijving of in het gedeelte onder de objectbeschrijving.

 2. Klik op de objectpagina op de link Een vraag stellen.

 3. Op de pagina Antwoorden zoeken kiest u het onderwerp dat het best bij uw vraag past en zoekt u uw vraag in de vragen en antwoorden die worden weergegeven.

 4. Als u uw vraag niet vindt onder Hebben we uw vragen beantwoord?, selecteert u Nee, ik wil de verkoper contacteren en klikt u daarna op Doorgaan.

 5. Op de pagina Contacteer de verkoper voert u uw vraag in de voorziene ruimte in. Afhankelijk van het onderwerp geselecteerd in stap 3, wordt u mogelijk om aanvullende informatie over uw vraag gevraagd.

 6. Voer om veiligheidsredenen de verificatiecode in en klik op Verzenden.

  Opmerking: niet alle verkopers aanvaarden vragen voordat u een object koopt, maar alle verkopers aanvaarden vragen nadat u een object hebt gekocht.

Stuur een bericht naar een ander lid

U kunt een bericht naar andere leden verzenden via eBay-berichten.

Zo werkt het:
 1. Klik op de gebruikersnaam van het lid naar wie u een e-mail wilt sturen.

 2. Klik op de link Contacteer lid op de pagina Mijn eBay-wereld.

 3. Er verschijnt een dialoogvenster. Onder Voor object selecteert u een object dat u hebt gekocht of dat u volgt in het keuzemenu of selecteert u Geef een objectnummer op en voert u het objectnummer in van de aanbieding waarover u vragen hebt.

 4. Klik op Doorgaan.

 5. Op de pagina Antwoorden zoeken kiest u het onderwerp dat het best bij uw vraag past en zoekt u uw vraag in de vragen en antwoorden die worden weergegeven.

 6. Als u uw vraag niet vindt onder Hebben we uw vragen beantwoord?, selecteert u Nee, ik wil de verkoper contacteren en klikt u daarna op Doorgaan.

 7. Op de pagina Contacteer de verkoper voert u uw vraag in de voorziene ruimte in. Afhankelijk van het geselecteerde onderwerp wordt u mogelijk om aanvullende informatie over uw vraag gevraagd.

 8. Voer om veiligheidsredenen de verificatiecode in en klik op Verzenden.

Opmerking: als uw vraag niet over een specifiek object dat het lid verkoopt gaat, dan vinkt u het selectievakje Het gaat niet over een object aan in stap 6 hierboven. Nadat u op Doorgaan hebt geklikt, wordt u naar een pagina geleid waar u uw vraag kunt invoeren en klikt u op Verzenden.

We behandelen uw e-mailadres en dat van het andere lid vertrouwelijk. U kunt uw berichten bekijken en erop reageren door naar het tabblad Berichten in Mijn eBay te gaan. Klik in het gedeelte Contacten links van de pagina op de link Lid zoeken en contacteren.

Enkele beperkingen

Een van onze topprioriteiten is het beschermen van onze leden, dus we staan niet toe dat contactgegevens worden gebruikt om de verkoop op externe websites af te ronden. Wanneer dit gebeurt is er een frauderisico en zowel kopers als verkopers worden niet gedekt door onze beschermingsprogramma's als er iets mis gaat. Als een koper of verkoper u vraagt om een transactie buiten de eBay-website te voltooien, laat het ons dan weten.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons