Hulp
Hulp
Zoeken in Hulppagina's (Zoekt niet naar objecten of producten) Zoekentips
Zoeken in hulp

Na aankoop van uw object

 

Wachten op de levering van het object

Hoelang het duurt voor een object bij u wordt geleverd, is vaak afhankelijk van de verzendmethode die u hebt gekozen op het moment van uw aankoop. U kunt de geschatte leveringstijd controleren op de pagina Bestellingsgegevens.

Bij bepaalde betalingsmethoden kan het langer duren voordat u uw object ontvangt. Verkopers wachten meestal tot ze uw betaling ontvangen alvorens uw object te verzenden.

Uw object volgen

Misschien ontving u via e-mail gegevens om uw bestelling te volgen of informatie over verzendbevestiging. U kunt deze informatie gebruiken om de verzendstatus van uw object te controleren op de website van de verzenddienst.

U kunt de verzendstatus van uw object ook controleren vanuit Mijn eBay.

Om de verzendstatus van uw object te controleren vanuit Mijn eBay doet u het volgende:
  1. Klik op Mijn eBay boven aan de meeste pagina's. Mogelijk moet u inloggen.

  2. Klik op Gewonnen aan de linkerkant van de pagina.

  3. Zoek het object in de lijst. Als de verkoper het verzendlabel heeft afgedrukt met eBay of PayPal, of een trackingnummer heeft ingevoerd voor het object, ziet u onder de objecttitel het trackingnummer. Klik op het trackingnummer om de verzendstatus van het pakket te bekijken.

Het object inspecteren

Wanneer u uw object ontvangt, controleert u best meteen of het overeenkomt met de beschrijving in de aanbieding van de verkoper.

Indien u niet tevreden bent over het object, dient u contact op te nemen met de verkoper om dit te bespreken. Het gaat vaak om een klein misverstand dat de verkoper met plezier zal oplossen. Als u nog steeds niet tevreden bent, bekijkt u de informatie over wat u moet doen wanneer u uw object niet ontvangt of wanneer het afwijkt van de beschrijving.

Feedback geven

Geef de verkoper feedback over uw koopervaring en uw tevredenheid over uw aankoop. Denk eraan dat feedback blijvend zichtbaar is voor iedereen, dus geef nauwkeurige en op feiten gebaseerde commentaar over het object of de verkoper. Meer weten over Hoe feedback werkt.

Contact opnemen met de verkoper

Als u langer dan voorzien op het object moet wachten, contacteert u de verkoper en informeert u naar de verzending.

Om contact op te nemen met een verkoper nadat je bij hen hebt gekocht:
  1. Ga naar Aankoopgeschiedenis en selecteer het object.

  2. Selecteer Contact opnemen met de verkoper.

Gebruik maken van kopersbescherming

Als u lange tijd (minstens 10 dagen) na de door de verkoper aangegeven dag van levering uw object nog niet hebt ontvangen, of als het object afwijkt van de beschrijving in de aanbieding, komt u wellicht in aanmerking voor kopersbescherming.

Meer weten over uzelf beschermen als koper en onze kopersbescherming.

Contact opnemen met Klantenservice

Als u meer hulp nodig hebt of nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. 

Contacteer ons

Hebt u nog vragen? Wij helpen u graag verder.

 Contacteer ons